3 redenen om een horloge te dragen

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Enkele jaren terug nam iedereen massaal afscheid van het horloge. We wilden ons niet meer door de tijd laten leiden. Bovendien was de functionaliteit van het horloge omstreden geworden. Voor het zien van de tijd konden we ook gemakkelijk onze smartphone raadplegen. Horlogemakers vreesden voor het eind van een tijdperk. Anno 2020 blijkt echter niets van dit waar te zijn. Sterker nog: steeds meer mensen kiezen opnieuw voor een nieuw en praktisch uurwerk. Niet omdat er geen andere manier is om de tijd te raadplegen, maar simpelweg omdat we hier geen afscheid van willen nemen. Onze mening werd al snel ingehaald door de realiteit. Nostalgie nam het over van functionaliteit. We ontdekten dat het dragen van een horloge niet alleen praktisch is, maar ook nog eens heel veel andere voordelen oplevert.

Twijfel jij nog over de aanschaf van een nieuw michael kors horloge? Wij geven je 3 redenen waarom deze aankoop zeker de moeite waard zal zijn.

michael kors horloge

1.    Het is een fashion item

Wanneer we denken aan horloges, denken we direct aan de functionaliteit ervan. Voor klokkijken hoef je tegenwoordig echter geen horloge meer te gebruiken. Een blik op je smartphone is voldoende om over alle informatie te beschikken die je nodig hebt. Een horloge is echter veel meer dan enkel praktisch. Het is een fashion item. Een manier om je uit te drukken, je outfit te stylen en een statement te maken. Het gebruik van accessoires zoals een horloge is een mooie manier om jezelf uit te drukken. Kies dan ook voor een horloge die bij jou en je smaak past, zodat je hier stiekem heel veel van je eigen persoonlijkheid in kunt stoppen.

2.    Een horloge geeft een betrouwbare uitstraling

Ben jij wel eens benieuwd hoe een ander je ziet? Dan is het belangrijk om bij je eigen uitstraling stil te staan. Wanneer je iedere dag in een joggingbroek en versleten top voor de dag verschijnt, geeft dit al gauw een onverzorgd imago. Wanneer je veel tijd aan je outfit en accessoires besteedt, laat dit al snel een heel ander beeld zien. Bovendien worden horloges ook vaak aan punctionaliteit gelinkt. Aan mensen die de tijd belangrijk vinden. Mensen op wie je kunt bouwen. Een horloge geeft dan ook al gauw een positief signaal af aan onze omgeving.

Een horloge geeft een betrouwbare uitstraling

3.    Groot aanbod

Waar we vroeger vooral heel veel praktische horloges voorbij zagen komen, wordt er tegenwoordig veel meer tijd besteedt aan het stijlen van de modellen. Zo is het aanbod anno 2020 ook ontzettend groot. Hieronder zetten we de meest gekozen stijlen voor jou op een rijtje:

  • Horloges met een eenvoudig en strak design. Deze kunnen met allerlei andere sieraden gecombineerd worden. Hierdoor zijn ze geschikt voor alledaags gebruik. Kies bij voorkeur voor een tijdloos design, zodat je hier niet na enkele jaren alweer op uit bent gekeken.
  • Een groot en robuust Dit is een prima model voor stoere dames en kan iedere dag gedragen worden. Bovendien zijn grote horloges weer helemaal in, dus steel jij ook nog eens gegarandeerd de show!
  • Een horloge in asymmetrische vormen. Asymmetrisch is weer helemaal hot. Dat zien we niet alleen terug in meubels, maar ook zeker in sieraden. Ben jij dol op de asymmetrische trend? Dan mag een horloge in een dergelijke stijl zeker niet ontbreken. Een ware eyecatcher om jouw pols!

Het belangrijkste is natuurlijk dat jij tevreden bent met het horloge. Een horloge moet jouw stijl en smaak uitstralen. Koop dan ook nooit zomaar een dames horloge, maar doe eerst goed onderzoek naar het brede aanbod. Zo weet je zeker dat je geen miskoop begaat.

Share.

About Author

Leave A Reply