4 briljante tips voor het stylen van je wenkbrauwen

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Voor veel vrouwen zijn de wenkbrauwen het pronkstuk van hun gezicht! En dat is niet zo gek, want goed gevormde en volle wenkbrauwen zorgen ervoor dat je de focus legt op je ogen en je gezicht er frisser uitziet. Om je te helpen bij het vormen van de perfecte wenkbrauwen geven we je hier enkele handige tips. Lees dus snel verder!

Werk met je gezichtsvorm

Een van de geheimen voor het stylen van je wenkbrauwen is door rekening te houden met je gezichtsvorm. Je wilt namelijk dat de wenkbrauwvorm je gezicht aanvult. Bij een lang en ovaal gezicht kunnen rechte wenkbrauwen helpen om je een meer egale look te geven. Bij een rond en korter gezicht is het aan te raden om make-up aan te brengen in een scherpe boog, om een hoek toe te voegen. Hartvormige gezichten hebben juist meer baat bij gebogen wenkbrauwen.

Zorg voor een houdbare tint

Aangezien jouw wenkbrauwen het middelpunt zijn van je gezicht, wil je natuurlijk zorgen voor een fantastische look van een van je meest expressieve gezichtskenmerken. Als je op zoek bent naar een houdbare tint die je wekenlang laat stralen, ga dan aan de slag met wenkbrauwverf. Geef je creativiteit de vrije loop met verschillende kleurcombinaties en zorg voor een prachtige dekking die licht en waterbestendig is. Let er wel op dat wimper- en wenkbrauwverf soms een allergische reactie kunnen veroorzaken. Lees daarom altijd aandachtig de gebruiksaanwijzing alvorens gebruik.

Ben jij op zoek naar een uitstekende look van je wimpers en wenkbrauwen, bezoek dan www.refectocil.nl voor een uitgebreide collectie aan wimperverf, wimperserum, wenkbrauwverf en andere handige benodigdheden.

Smeer je wenkbrauwen in met natuurlijke oliën

Wenkbrauwen gedijen bij het gebruik van diverse natuurlijke oliën, die ervoor zorgen dat de huid en haarzakjes goed gehydrateerd blijven. Het gebruik van olijfolie of wonderolie kan tevens helpen om roos te voorkomen en ervoor te zorgen dat je wenkbrauwen beter groeien. Daarbij kan het aanbrengen van een natuurlijke olie de haarzakjes voorbereiden op het epileren. Natuurlijke olie zorgt er namelijk voor dat de hele haar met de wortel eruit wordt getrokken, in plaats van alleen stukjes.

Epileer niet teveel

Hoewel het soms erg aantrekkelijk kan zijn om te epileren, adviseren we je om dit niet teveel te doen. Het krijgen van de beste wenkbrauwen doe je namelijk vooral door ze zoveel mogelijk met rust te laten! Hoewel een pincet een uitstekend middel is om in te zetten bij loshangende haartjes, kun je deze beter niet gebruiken voor het vormgeven van je wenkbrauwen.

Share.

About Author

Leave A Reply