5 Nagellak Tips en Nagelverzorging Tips

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Het is belangrijk om goed voor je nagels te zorgen. Zowel voor de gewone verzorging als lakken van nagels. Hier onder vind je de meest 5 belangrijke tips wat betreft nagels.

Tip 1. Moisturizer Op Je Nagelriemen

Droge nagelriemen kunnen lelijk en pijnlijk zijn. Zeker als je last krijgt van hangnagels. Houd daarom je nagelriemen moisturized. Zeker in de wintermaanden met droge lucht is het noodzakelijk om je nagelriemen soepel te houden. Loop er niet te lang mee maar gebruik een zachte handcreme die je helpen je nagelriemen soepel en gezond te houden. Zie onderstaande producten.

Tip 2. Kies Je Korste Nagel Bij Het Knippen Van Je Nagels

Niet zeker van hoe je kort je je nagels kan knippen? Gebruik je kortste nagel als uitgangspunt. Als je verder gaat met de volgende nagel kun je de voorgaande nagel als uitgangspunt nemen. Zo knip je al je nagels even lang.

Tip 3. Verwijder De Oliën Van Je Nagels Voordat Je Nagellak Aanbrengt

Het is belangrijk om je nagels schoon te vegen met een nagellak remover voordat je nieuwe nagellak aan gaat brengen. Vette restjes op je nagels (bijvoorbeeld hand crème of lipbalsem) zorgt ervoor dat je nagellak niet goed blijft zitten nadat het nagellak is opgedroogd.

Tip 4. Nagellak Rond Je Gehele Nagel

Als je nagellak gaat aanbrengen is het aan te raden om ook op de randen en net onder je nagels wat nagellak aan te brengen. Dit zorgt er voor dat je nagellak minder snel loslaat. Als je nagellak aanbrengt zijn twee dunnen laagjes beter dan een dikke laag. Twee dunnen laagjes drogen sneller maar belangrijker nog egaler. Het voorkomt dat er geen bobbeltjes ontstaan als je nagellak is opgedroogd.

Tip 5. Nagellak Fris Houden

Om je nagels eruit te laten zien of ze net zijn gelakt is het aan te raden om de twee dagen een nieuw dun laagje aan te brengen. Normaal houd moet je nagellak het 1 tot 2 weken volhouden, mits je het goed hebt aangebracht. Nagellak op je teennagels 2 to 4 weken

Share.

About Author

Leave A Reply