5 tips voor dé perfecte outfit

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Fashionista’s opgelet! Kijk jij ook altijd vol jaloezie naar vrouwen die tiptop gestyled door de stad lopen? Hoe sommige mensen gewoon meer gevoel voor styling lijken te hebben? En jij er altijd maar wat verloren bij staat te kijken? Dat gaan we met dit artikel voor eens en voor altijd uit de wereld helpen! Stylen is namelijk helemaal niet zo moeilijk als het lijkt. Als je achter het geheim van dé perfecte outfit komt, word je binnen no-time zelf een ware trendsetter. Wij hebben het geheim ontrafeld en geven jou 5 tips voor dé perfecte outfit.

1.    Pas je outfit aan op de gelegenheid

Een dagje op de bank hangen en lekker spelletjes spelen? Dan hoef je natuurlijk niet je chicste kleding uit de kast te pakken. Less is more! Pas daarom altijd je outfit aan op de gelegenheid. De outfit die je naar je werk draagt is natuurlijk al heel anders dan de kleding die je lekker in huis draagt. Wanneer je rekening houdt met de gelegenheid, zal je merken dat je niet alleen van meer comfort kunt profiteren. Maar dat je kledingkeuzes ook meer on-point zijn.

2.    Zoek inspiratie online of in tijdschriften

De ontwikkelingen op het gebied van mode gaan ontzettend snel. Ieder jaar weer verschijnen er nieuwe fashiontrends en worden er nieuwe trendsetters geïntroduceerd. Het is soms lastig allemaal bij te houden. Weet je daarom even niet meer wat je moet dragen of welke kleding in jouw kast thuis horen? Zoek dan inspiratie online of in tijdschriften. De digitale wereld geeft je alle tools die je nodig hebt om de ware fashionista in je naar boven te halen. Onderzoek de huidige trends, de kleuren van dit moment en bekijk eventueel op apps zoals Pinterest hoe deze in het dagelijks leven worden gedragen. Inspiratie ten top!

Zoek inspiratie online of in tijdschriften

3.    Kleurrijke touch

Vergeet nooit om wat kleur aan je outfit toe te voegen. Draag je enkel zwart of wit? Maak de outfit dan af met kleurrijke schoenen of accessoires. Zo maak je een duidelijk statement en geef je iedere outfit een kleurrijke touch.

Zorg dat je altijd een aantal tassen en andere accessoires in verschillende kleuren in huis hebt liggen. Zo kan je iedere outfit eenvoudig compleet maken en gaat het stylen je ook veel makkelijker af.

4.    Kies voor basic

Wie zegt dat je altijd voor de meest bijzondere outfits moet kiezen? Een basic outfit doet het altijd goed. Kies voor een zwarte skinny jeans en combineer deze met een witte top. Heel simpel, maar altijd stijlvol. Maak het geheel af met een paar trendy sneakers of pumps en kies voor accessoires die de outfit net wat interessanter maken. Zo val je enorm op, terwijl je eigenlijk gewoon een zeer simpele outfit draagt.

5.    Jumpsuit

Geen zin om je uitgebreid aan te kleden? Kies dan voor een jumpsuit. Een jumpsuit is dé perfecte outfit als je geen zin hebt om lang voor de spiegel te staan. Je hoeft slechts één item aan te trekken, goede schoenen eronder en you’re ready to go! Eenvoudiger of stijlvoller kan bijna niet.

 

 

Share.

About Author

Leave A Reply