Aanstekers bedrukken met een afbeelding

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Het aanschaffen of vinden van nieuwe relatiegeschenken kan een hele uitdaging zijn. Vaak zijn er verschillende wensen, dan wel eisen, waar aan gehouden moet worden. Het geschenk moet bij het bedrijf passen, in de huisstijl aanwezig zijn en natuurlijk niet te duur zijn. Relatiegeschenken worden vaak gebruikt als giveaways bij vakbeurzen, evenementen of als kantooraccessoires voor jouw medewerkers. Bijna elk bedrijf heeft bijvoorbeeld pennen, notitieboekjes of mokken met eigen logo.

Een relatiegeschenk dat bij elk bedrijf en altijd in elke huisstijl past is de aansteker. Daarnaast zijn aanstekers zeker niet duur om aan te schaffen, waardoor het eigenlijk aan alle wensen voldoet. En qua personalisatie kan je erg veel met een aansteker.

Jouw aansteker bedrukken met een afbeelding

Aanstekers zijn handzame voorwerpen, die eigenlijk iedereen wel in huis heeft. Of dit nu de klassieke aansteker is, of een gas- of elektronische aansteker, we hebben er allemaal wel eentje in de lade liggen. Aanstekers bieden veel personalisatiemogelijkheden en vooral bij de klassieke aansteker is dit zo. Dat komt omdat de klassieke aansteker twee vlakke zijden heeft, die beide goed te bedrukken zijn. Zo kan je jouw logo op één zijde laten drukken en contactgegevens, zoals een telefoonnummer of e-mailadres, op de andere zijde.
Het mooiste is echter om de aansteker volledig rondom te bedrukken met een afbeelding. Zo maak jij er echt jouw aansteker van en hoort deze onmiskenbaar bij jouw bedrijf. Laat bijvoorbeeld een afbeelding van jouw bedrijfspand, een teamfoto of een afbeelding van een product afdrukken op de aansteker. Een prachtige manier om jouw bedrijf te promoten. 

Aanstekers zorgen voor meer naamsbekendheid

Naamsbekendheid willen we als bedrijf toch allemaal hebben? Je kan naamsbekendheid op verschillende manieren werven, bijvoorbeeld televisie- of radioreclame, advertenties in kranten of tijdschriften of door online te adverteren op Google of op social media. Al deze manieren kosten redelijk veel geld en de levensduur van deze advertenties zijn relatief kort.
Door te investeren in relatiegeschenken, zoals aanstekers, zorg je dat je naamsbekendheid voor langere periode werft. Een aansteker gaat namelijk langer mee dan een advertentie in een krant, of een radioreclame. Daarnaast hoef je ook veel meer te investeren bij de aanschaf van bedrukte aanstekers. Door aanstekers te bedrukken zorg je dus voor naamsbekendheid voor langere tijd.

Hebben wij je overtuigd en wil je full color aanstekers bedrukken met een afbeelding van jouw bedrijf? Aanstekers kan je gemakkelijk online bestellen en binnen no-time heb jij jouw bedrukte aanstekers in huis. Creëer naamsbekendheid met jouw eigen aanstekers.

Share.

About Author

Leave A Reply