Alle voordelen van het bestellen van ondergoed bij Sliponline

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Een eindeloze zoektocht langs alle soorten ondergoedwinkels, maar steeds net niet de artikelen die u zoekt? Of wel het juiste ondergoed gevonden, maar uiteindelijk veel te veel betalen? U bent écht niet de enige. Steeds meer mensen kopen hun ondergoed online. Op die manier weet u precies wat u in huis haalt. Ook ben je direct af van ongemakkelijke passessies in te kleine pashokjes, want passen doet u lekker thuis in uw vertrouwde omgeving. Wij kunnen het kopen van het ondergoed van Sliponline aanraden. Benieuwd waarom? Lees dan snel verder!

Ondergoed voor het hele gezin

Waarom alleen ondergoed voor u zelf bestellen, wanneer u voor het hele gezin kunt inslaan? Bij Sliponline kunt u namelijk voor iedereen terecht. Ondergoed voor jongens en meiden, heren en dames maar ook peuterpyjama’s behoren tot het assortiment. Het fijne is dat alle artikelen zeer betaalbaar zijn en lang meegaan. Het voordeel van online bestellen voor u is dat al het ondergoed goed betaalbaar is en in uw winkelmandje precies ziet hoeveel u straks moet betalen. Natuurlijk wilt u zeker weten dat het allemaal goed past en daarom krijgt u 60 dagen bedenktijd.

Verzenden en retourneren

Wanneer je je bestelling hebt betaald zal het pakket bij je thuis of op een PostNL punt worden afgeleverd. De verzendkosten bedragen voor klanten in Nederland €3,95 (bij een bestelling van €49,90 is verzending gratis) en voor klanten in België €4,95 (bij een bestelling van €100,- is verzending gratis). 

Retourneren van je bestelling is mogelijk tot twee maanden na ontvangst van je bestelling. Je dient het product dan wel in ongeschonden staat en indien mogelijk in originele verpakking naar Sliponline terug te sturen. Retourkosten zijn voor eigen rekening en bedragen €4,95 voor klanten in Nederland en €6.- voor klanten in België. Mocht je een verkeerd of fout product hebben ontvangen, dan is retourneren volledig gratis.

Voordelen van Sliponline

Dat u direct ondergoed kunt kopen voor het hele gezin is natuurlijk al een voordeel op zich. Maar wanneer u ondergoed koopt bij Sliponline merkt u vanzelf dat dit meer voordelen met zich meebrengt. Zo heeft u uw nieuwe ondergoed morgen al in huis, wanneer u op werkdagen voor 17 uur bestelt.

Share.

About Author

Leave A Reply