Altijd zeker van een leuke date

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Een date is altijd spannend. Of eigenlijk is vooral de aanloop ernaartoe spannend. Je wilt een goede indruk maken en doet daar dan ook alles voor. Dat geldt ook voor de tweede en derde date. Juist daarom kan je wel wat goede date tips gebruiken. Op die manier maak je de kans voor jezelf een stuk groter dat het altijd weer een leuke tijd wordt. Er zijn genoeg ervaringsdeskundigen op de wereld. Uit al die kennis is een aantal belangrijke zaken gefilterd waar je mee aan de slag kunt gaan. Zo kan je ervoor zorgen dat je nog beter door de dag komt op elke date.

Zo maak je een goede indruk

In de eerste plaats is het zaak om een goede indruk te maken. Dat is wat je helpt om de tegenpartij te laten zien dat jij een leuk persoon bent. Het moet fijn voelen om bij jou te zijn. Dat doe je door het lekker luchtig te houden. Laat alles op een natuurlijke wijze verlopen en maak je niet te druk om allerlei randzaken. Snijd ook niet direct de zwaarste onderwerpen aan. Probeer aan de andere kant ook weer niet de grappenmaker uit te hangen. Op die manier moet het goed mogelijk zijn om een leuke tijd te bieden aan iedereen.

Zo maak je het gezellig

Het is belangrijk dat de spanning niet de overhand krijgt. De sfeer moet niet te strak zijn. Het is veel beter om het gezellig te maken. Zoek daarom uitjes waar je je goed bij voelt. Het moet niet te veel voorstellen, maar het moet wel ook iets te bieden hebben. De kroeg op de hoek is dus misschien niet de beste optie, maar een weekendje New York op de eerste date is ook niet direct de beste optie. Zoek gewoon een leuk uitje waarbij jullie allebei plezier kunnen hebben. Zet dit voorop, want op die manier wordt het vanzelf ook een fijne tijd met elkaar.

Blijft altijd gewoon jezelf

Deze tip wordt vaak gegeven als het gaat om je houding op de date zelf. Jezelf blijven is echter juist vooral ook belangrijk buiten de dates om. Je ziet vaak mensen die zich bijvoorbeeld op sociale media heel anders gaan gedragen. Dit is niet direct de juiste houding. Het is belangrijk om het gewoon lekker luchtig te houden. Als je een fijne tijd hebt gehad, dan heb je niets om zorgen over te maken. Ook wanneer blijkt dat er verder niets uitkomt. Dit heeft dan niet aan jouw inspanningen gelegen. Blijf dus vooral vasthouden aan wie je bent. Dan kan je zeker zijn dat het goed afloopt.

Wees op de hoogte

Tot slot nog een meer praktische tip. Het is altijd belangrijk om op de hoogte te zijn. Volg dus de zaken die er in de wereld gebeuren. Je wilt natuurlijk wel op een goede manier overkomen. Bijvoorbeeld door te tonen dat je ook wel weet wat er speelt. Ook kan het handig zijn om wat feitjes en weetjes te verzamelen. Daar kan je dan op teruggrijpen wanneer het even stilvalt. Je kunt dan het gesprek weer op gang helpen door met een leuk weetje te komen. Wanneer je er een paar achter de hand hebt, dan is dat meer dan voldoende om de date te vullen.

Share.

About Author

Leave A Reply