Beachwear outfits: de perfecte outfits voor een dagje naar het strand

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

De zomer staat weer voor de deur. De meeste mensen hebben dan ook wel één of meerdere dagen aan het strand in het vooruitzicht. Of dat nu op vakantie is of gewoon op een vrije zonnige dag in Nederland: een goede outfit is onmisbaar. Een outfit die gemakkelijk te verwijderen is, niet plakt of schuurt en bovenal er fantastisch uitziet. Maar welke outfit voldoet nou echt aan al deze eisen? Waar moet je aan denken als je de perfecte beachwear outfit samenstelt voor jouw dagje aan het strand? In dit artikel geven we alle inspiratie die je nodig hebt. Bikini dames? Hier moet je op letten!

De perfecte bikini

Wat uiteraard niet mag ontbreken is de perfecte bikini. Maar waar moet je dan allemaal aan denken?

Het is bovenal belangrijk dat jij je goed voelt in wat je draagt en deze bikini je ook het zelfvertrouwen geeft dat nodig is om zorgeloos over het strand te paraderen. Daarom is het vooral belangrijk om meerdere bikini’s te passen. Gelukkig zijn deze in werkelijk alle soorten en maten verkrijgbaar, waardoor er altijd wel één is die bij jouw lichaamsfiguur past.

Heb je bijvoorbeeld een smalle taille en brede heupen? Dan heb je stiekem geluk, want elke bikini sluit aan op jouw figuur. Voel je je echter een beetje onzeker over je heupen? Kies dan voor een iets hoger bikinibroekje en leg juist de nadruk op je smalle taille door bijvoorbeeld voor een mooie halter top te kiezen.

Ben je juist onzeker door een buikje? Kies dan voor een high-waisted broekje. Deze zijn ook corrigerend verkrijgbaar. Heb je liever nog wat meer bedekking? Kies dan voor een tankini of een badpak.

Heb je een atletisch figuur met weinig vrouwelijke rondingen? Geef je lichaam dan net wat meer volume door voor een uitgesproken bikini te kiezen. Denk bijvoorbeeld aan franjes en ruches op de top en een laag bikinibroekje met touwtjes aan de zijkant.

Playsuit

Maar wat draag je over je badkleding? Er zijn verschillende mogelijkheden. Een van de absolute favorieten is de zogenaamde playsuit. Dit is een korte jumpsuit. Kies bij voorkeur voor luchtige materialen in een soepelvallende stof. Deze zijn gemakkelijker te verwijderen en aan te trekken. Ook handig als je snel weer je eigen lingerie aan wilt trekken. Zelfs als je badkleding nog wat vochtig is.

Tuniek

Een tuniek doet het altijd goed. Waar deze in het dagelijks leven misschien te kort is om zonder broekje te dragen, kun je deze nu eenvoudig op het strand gebruiken. Het fijne van een tuniek is dat deze soepel om het lichaam valt en dus niet zo snel plakt of schuurt. Daarnaast zijn tuniekjes in alle soorten en maten verkrijgbaar, waardoor je eenvoudig de perfecte look voor deze dag kunt creëren.

Share.

About Author

Leave A Reply