Ben je de nail-art trend zo langzamerhand een beetje zat? En heb je ook de crackable, velvet en caviar nagellak al op je make-uptafel staan? Dan hebben wij iets nieuws voor je: zonverkleurende nagellak!

Deze nagellak transformeert in het zonlicht van licht naar donker of andersom door de uv-verkleurende techniek in de lak. Zo wisselt je nagellak dus de hele dag van kleur; binnen een lichte en buiten een donkere kleur.

De verandering van kleur vindt plaats door uv-straling, dus in elk seizoen en ook in de schaduw of bij bewolking. Wel is het zo dat hoe meer uv-straling er is, hoe sterker de kleurverandering zal zijn.

Het enige merk dat op dit moment deze nagellak produceert is Ruby Wing uit New York. Belangrijk om te vermelden is dat de nagellak vrij is van formaldehyde, tolueen, DBP en parabenen, veganistisch en niet getest op dieren.

Inmiddels hebben wij een aantal lakjes ontvangen om te testen, namelijk: Festival (zilvere glitterlak verkleurt naar paars), Zen garden (lavendelpaarse lak verkleurt naar taupe) en Mini Chocolate Mousse (geurende topcoat verkleurt van licht naar donker).

Ruby-Wing-review

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here