ILJA showt tijdens Paris Haute Couture Week

0

Ilja Visser kreeg voor de tweede keer de eer om als ‘member invitee’ haar collectie te showen tijdens Paris Haute Couture Week.

Vandaag showde ILJA haar SS2016 couture collectie ‘Assimila’ in het Palais Vivienne in Parijs. Een paleis met een rijke barokstijl die mooi contrasteerde met de minimalistische ILJA looks.

De collectie is vrouwelijk met een nonchalante attitude. Het thema van de collectie ‘Assimilia’ komt van assimilatie en is geïnspireerd op de huid. Het constant aanpassen aan verandering en het reageren op en absorberen van nieuwe elementen.

Speciale lichteffecten tijdens de show symboliseerden de biologische processen waarbij kleurverandering van de huid optreedt in reactie op bepaalde emoties.

“ILJA is een compliment aan de moderne vrouw. We zijn professionals, echtgenotes, moeders, vriendinnen, begaafd met talenten en vol dromen om te verwezenlijken, en dat allemaal te midden van een storm aan hormonen en in een wereld die bij tijden vol waanzin lijkt. Ik wil dat vrouwen ‘unapologetic’ zijn; levend vanuit hun eigen kracht en comfortabel met hun eigen schoonheid.” – Ilja Visser

https://youtu.be/aD7T3lDj1fs

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here