Zondag presenteerde ontwerpster Liselore Frowijn haar pre-collectie FW 17/18 tijdens Mercedes-Benz Fashion Week Amsterdam. Naast haar nieuwste collectie lanceerde Liselore ook een bijzonder concept; ‘See now, Buy now’ capsule collectie: #TheNewCluster.

Liselore Frowijn Fall/Winter 2017/2018

Inspiratie voor deze collectie haalde Frowijn uit het werk van de Nederlandse kunstenaar Alfred Eikelenboom (1936-2014). Een witte basis vormde het uitgangspunt voor de ontwerpen, die allemaal kleurrijke elementen bevatten.

See Now, Buy Now

Het tweede deel van de show was gewijd aan een ‘See Now, Buy Now’ collectie, deze werd in samenwerking met het Nederlandse Vlisco ontwikkeld. Er verscheen een kakofonie van kleurige ontwerpen met prachtige Vlisco prints en een urban vibe op de catwalk. En bijzonder aan dit concept is dat alle ontwerpen direct na de show gekocht konden worden door het modepubliek.

Een concept dat voor herhaling vatbaar is, aldus Liselore: ‘We brengen de fabriek naar de catwalk, dit zorgt ervoor dat mijn team en ik ons meer verantwoordelijk voelen voor onze klant. We hebben ons nog nooit zo verbonden gevoeld met de veranderende behoeften en verwachtingen van de consument.”.

(Credits fotografie: Team Peter Stigter)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here