Begin december is het weer zover, dan verzamelen alle ‘angels’ zich voor de jaarlijkse Victoria’s Secret Fashion Show! Dit jaar wordt de show in het Grand Palais te Parijs gehouden en wij kunnen je alvast de line-up en artiesten verklappen…

Modellen

De gelukkige dames zijn Adriana Lima, Allessandra Ambrosio, Lily Aldridge, Elsa Hosk, Jasmine Tookes, Josephine Skriver, Lais Ribeiro, Martha Hunt, Romee Strijd, Sara Sampaio, Stella Maxwell en Taylor Hill. Ook Bella Hadid zal de Victoria’s Secret catwalk betreden en wie weet volgen er nog verrassingen?

Model Josephine Skriver zal dit jaar de swarovski outfit dragen.

so honored and grateful to be wearing this year's @swarovski outfit at the #vsfs2016 ???

Een foto die is geplaatst door Josephine Skriver (@josephineskriver) op

Victoria’s Secret Fantasy Bra 2016

Jasmine Tookes zal de Victoria’s Secret Fantasy Bra 2016 showen. Een lingerie set van maar liefst 3 miljoen dollar, die is bezet met diamanten en groene smaragd. Er zit zo’n 700 uur werk in de Victoria’s Secret Bright Night Fantasy Bra en maar liefst 9000 edelsteentjes!

Artiesten

De muzikale optredens zullen dit jaar verzorgd worden door niemand minder dan Lady Gaga, Bruno Mars en The Weeknd. Het belooft dus, als vanouds, een feestje te worden op de catwalk!

Uitzending

De Victoria’s Secret Fashion Show 2016 vindt op 30 november plaats en zal op 5 december worden uitgezonden op CBS. Of en wanneer de show op de Nederlandse televisie wordt uitgezonden is helaas nog niet bekend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here