Creëer een natuurlijke look met remy hair extensions

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Hairextensions zijn al enige jaren zeer populair, vooral als het niet van echt haar te onderscheiden is. Dat effect bereik je bijvoorbeeld met remy hair extensions. Het materiaal voor deze extensions bestaat uit echt haar, dat zo zorgvuldig wordt behandeld dat het na het aanbrengen als je eigen haar lijkt. Een groot voordeel van dit soort hairextensions is dat deze veel minder klitten met het eigen haar dan andere merken. Dat komt doordat de zorgvuldige behandeling van de extensions ervoor zorgt dat de haarschubben van deze hair extensions dezelfde kant op staan net als het eigen haar. Het is dan wel belangrijk dat je als draagster van deze hairextensions je haar goed blijft verzorgen. Als je dat niet doet kunnen de haarschubben alsnog verschillende kanten op gaan staan, waardoor er klitten ontstaan. Verwar remy hair extensions niet met virgin hair. Dat laatste type extensions duidt op onbehandeld haar, dat dus nooit geverfd, gepermanent, of op een andere manier bewerkt is. Bij remy extensions is dit niet het geval. Met dit soort extensions krijg je doorgaans heel mooie resultaten.

Waar moet je op letten?

Experts wijzen erop dat je op moet passen voor valse remy extensions. Remy hair extensions zijn de populairste extensions op de markt, maar er willen nog wel eens fabrikanten zijn die ze namaken. In dat geval heb je dus niet te maken met de kwaliteit die je van dit soort hairextensions zou mogen verwachten. Fabrikanten die namaak produceren behandelen het haar met een siliconen- of keratinebad. Het lijkt erop dat het haar gezond is en niet klit, maar na enkele keren wassen worden de extensions die je hebt laten zetten al droger. Als je wilt weten met welk merk jouw stylist werkt, kun je dat het beste bij hem of haar navragen. Idealiter ga je naar een salon waar men ruime ervaring heeft met het zetten van goede hair extensions. Op internet zijn reviews te vinden van diverse salons in Nederland. Zo kun je achterhalen waar je extensions van goede kwaliteit kunt laten zetten.

remy extensions

Voor het eerst extensions laten zetten

Als je voor het eerst hairextensions laat zetten wil je dat natuurlijk laten doen bij een goede stylist. Heb je deze eenmaal gevonden? Dan kun je samen bepalen wat voor extensions je wilt (remy extensions, virgin hair), en welke kleur je wilt kiezen. Ten slotte is ook de manier van zetten belangrijk. Een goede stylist stemt de methode af op je haar. Je kunt kiezen voor clip-in extensions, het bevestigen met lijm, naald en draad of door in te vlechten. Voor kroeshaar is de methode met naald en draad bijvoorbeeld heel geschikt. Iemand met ervaring met inzetten is zo klaar met het zetten van hair extensions en zal je altijd vertellen welke opties je hebt. Je bent dus zo de kappersstoel weer uit! Als je wilt kun je verschillende methoden proberen om er achter te komen welke manier van inzetten het beste bij jouw haar past.

Remy hair extensions verzorgen

Om lang plezier te hebben van remy hair extensions moet je deze goed verzorgen. Dat doe je immers ook bij je eigen, natuurlijke haar. Omdat extensions ook van echt haar zijn gemaakt reageren deze goed op een serum of ander verzorgend product. Hiermee kun je klitten tegengaan en het haar gezond, dik en glanzend houden. Dat is ook belangrijk voor je eigen haar. Als je dat verwaarloost zal dat direct te zien zijn, ook als je hairextensions hebt laten zetten. Bij het laten zetten van je extensions zal een goede stylist altijd tips meegeven voor de verzorging. Hier kunt je dus meteen een goede stylist aan herkennen.

Share.

About Author

Leave A Reply