De beste kantoorgadgets voor je relatie

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Gadgets, men krijgt er geen genoeg. Ze spelen een steeds belangrijkere rol in de huidige maatschappij en iedereen heeft wel een gadget binnen handbereik. Denk aan je telefoon, een smartwatch of juist een polaroidcamera. Het hoeft alleen allemaal niet zo duur te zijn. Een gadget staat vaak bekend als een hebbedingetje, maar kan ook heel erg nuttig zijn. Denk bijvoorbeeld aan een USB-stick of een laser voor het presenteren. Waarom dit dan niet een keer gebruiken als blijk van waardering voor je relatie? Je relatie heeft profijt van een kantoorgadget en zal dan ook aan je denken wanneer hij of zij deze gadget gebruikt. Een win-win situatie dus.

Verschillende gadgets

Gadgets zijn er in alle soorten en maten. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een muis of een USB-stick, maar er zijn nog meer kleine kantoorgadgets die dagelijks bruikbaar zijn. Denk aan een beschermfolie voor een gum of een multi balpen. Dit komt altijd van pas. Wil je iets groter uitpakken, dan kun je kiezen voor een opbergbakje voor het bureau. Sommige zijn zelfs met draadloze oplader. Zo maak je iemands bureau op een stijlvolle manier op en zit je relatie altijd met een opgeladen telefoon. Zo hoef je je dus niet druk te maken of je iemand kunt bereiken of niet.

multi balpen

Opvallende relatiegeschenken

Een kantoorgadget is een opvallend relatiegeschenk. Het is een keer wat anders dan een mok of een simpele balpen. Heb je toch een relatie die nog veel schrijft met een pen, maar je wilt een origineel geschenk geven? Denk dan aan een pen met telefoonhouder of een met een oplichtend logo. Zo leg je nog meer aandacht op jouw bedrijf. Daarnaast zijn er nog genoeg andere verrassende gadgets te bedenken. Bijvoorbeeld een liniaal met een op zonne-energie gedreven rekenmachine of een wekker die je de temperatuur, tijd en datum kan tonen.

Persoonlijke gadgets

Het leukste geschenk dat je kan geven is iets persoonlijks. Naast dat het goed is voor jouw marketing, kan het ook jouw band met een iemand versterken. Dit kan door een logo op je gadget te plaatsen. Dit kun je laten doen bij Maxilia. In de webshop kun je kiezen uit een breed assortiment gadgets voor op het kantoor. Deze kun je een persoonlijke touch geven door je logo als vector bestand mee te sturen. Zij zullen ervoor zorgen dat alle relatiegeschenken worden geleverd op jouw kantoor. Dan hoef je het alleen nog maar uit te delen.

Share.

About Author

Leave A Reply