De leukste Moederdagtips op het gebied van fashion

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Jouw moeder verdient het natuurlijk om in het zonnetje gezet te worden tijdens Moederdag. Het is uiteraard iedere dag belangrijk om je moeder te tonen hoeveel je haar waardeert, maar op deze dag mag dat zeker niet ontbreken. Maar wat geef je iemand die eigenlijk alles al heeft? Die steevast: ‘ik heb niks nodig’ zegt als je haar om tips vraagt? Op het gebied van fashion is er genoeg te vinden! Hoe leuk is het om je moeder niet alleen volledig in het zonnetje te zetten, maar haar ook nog eens iets te geven waardoor ze zichzelf kan verwennen en om zich nog mooier te laten voelen?

Nog altijd geen inspiratie? Lees dan snel verder en ontdek de leukste Moederdagtips.

Een lekker luchtje

Douglas wordt niet voor niets altijd drukbezocht in de weken voorafgaand aan Moederdag. Hier vind je werkelijk alles om jouw moeder mee te verwennen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een lekker luchtje? Dat is iets wat de meeste mensen zichzelf niet cadeau doen. Zeker moeders willen vaak hun laatste geld nog uitgeven aan hun kinderen en laten zichzelf daardoor links liggen. Door het geven van een lekker luchtje, toon je hoeveel je om haar geeft. Het laat zien hoeveel zij voor jou als kind betekent, maar ook dat ze er voor zichzelf mag zijn.

Vind je het lastig om het juiste luchtje te vinden? Bekijk dan welke parfums zij de afgelopen jaren vaak heeft gedragen of gekocht. Je kunt voor een soortgelijk parfum kiezen of voor een geheel nieuw parfum uit dezelfde ‘geurenfamilie’.  Zo weet je zeker dat de parfum in de smaak zal vallen. Dit blijft immers erg persoonlijk.

Organiseer een wellness-dagje thuis

Ben je op zoek naar iets leuks om samen te doen? Organiseer dan een wellness-dagje uit. Koop allemaal fijne verzorgingsproducten en maak er samen een onvergetelijke Moederdag van. Denk bijvoorbeeld aan (haar)maskertjes, make-up, een heerlijke douchegel, nagellak en ga zo maar door. Alles om jouw moeder eens goed in de watten te leggen. Het mooiste van dit alles is natuurlijk ook dat jullie samen zo extra quality-time door kunnen brengen. Geniet er niet alleen van om haar lekker op te maken, maar ook om gezellig bij te kletsen en echt eens ongestoord samen te zijn.

Extra tip: maak voor tijdens dit dagje ook een heerlijke high-tea gereed. Inclusief lekkere hapjes en allerlei verschillende sapjes en andere drankjes om heerlijk van te genieten. Zo wordt het een echte feestdag.

Share.

About Author

Leave A Reply