Een handdoek als relatiegeschenk voor vrouwen

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Heb je weleens gedacht aan handdoeken als relatiegeschenk? En dan geborduurd of bedrukt met je eigen logo, motto, foto of boodschap? Bij de meeste mensen schiet dit niet meteen door het hoofd als zij aan relatiegeschenken denken. En toch is dit het overwegen waard. Waarom? Dat lees je in dit blog.

Relatiegeschenken gaan over emotie

Of je bedoeling met het geven van je relatiegeschenken nu vooral is de ander te bedanken, de relatie te bestendigen of je merk te promoten, alles valt en staat met de associatie en emotie die je ermee oproept bij anderen, en dan vooral de ontvanger. Je wilt dat je merk of boodschap gezien wordt, maar dan wel graag op een positieve manier, met blije associaties. Dit betekent dat het verstandig is dit in gedachten mee te nemen bij je keuze voor relatiegeschenken. Immers je wilt je investering zowel financieel als emotioneel zo optimaal mogelijk inzetten.

Handdoeken laten niemand koud

Velen van ons denken bij handdoeken aan de prettige sensatie van frisgewassen zijn, het warm, rozig en droog aanvoelen. Aan het comfortabel, geborgen en thuis voelen. Sommigen ruiken zelfs bij de gedachte al een frisse geur van wasmiddel of wasverzachter, shampoo of zeep. Anderen zien wapperende handdoeken aan een waslijn in een lentebries. Handdoeken geven kleur en sfeer aan je sanitaire ruimtes.

Handdoeken worden gelinkt aan bevredigende activiteiten als flink sporten of ontspannende activiteiten als recreëren op het strand, aan het zwembad of na de sauna. Handdoeken brengen je geborgenheid na een koude plons of regenplens. Ja, alleen al het denken aan handdoeken roept een bepaald positief gevoel op. Als je dit handige gebruiksvoorwerp dan ook nog uniek maakt door een chic borduursel of een mooie opdruk toe te voegen, ontstaat een geweldig relatiegeschenk.

Maar welke keuze heb je als je voor een handdoek kiest

Ook binnen de categorie handdoeken valt er nog een hoop te kiezen. Zo zijn er royale badlakens die men meeneemt naar het strand en waar je je helemaal kan inwikkelen, of iets minder royale, meer handzame badhanddoeken. Je kan kiezen voor een sporthanddoek, lekker zacht en praktisch voor na het sporten. Of voor babyhanddoeken waar de kleine ingerold kan worden na het bad ritueel. Maar ook gastendoekjes kunnen een sfeervol relatiegeschenk zijn, mooi en fris in iedere toiletruimte. Er bestaan zelfs speciale golfhanddoeken. En bar handdoekjes voor op de toog. Je ziet, mogelijkheden te kust en te keur.

handdoek bedrukken

Vrolijke bedrukte handdoeken of juist zakelijk geborduurd

De uitstraling van de handdoek kun je zelf bepalen, eerst al door het kiezen van de basiskleur, vrolijk, ingetogen, zakelijk of deftig. Door het brede aanbod aan kleuren kun je moeiteloos aansluiten bij je huisstijl. Vervolgens is er nog de finishing touche in de vorm van de opdruk of het borduursel. Vind je het logo te opzichtig of anderszins niet passend, denk dan eens aan de bedrijfsnaam deftig geborduurd, een mooie foto, ludieke tekst of zelfs cartoon. Zeker een grotere handdoek leent zich uitstekend voor het verhaal. Jouw verhaal. 

Share.

About Author

Leave A Reply