Een mooi cadeau voor een fashionista? Bekijk deze ideeën eens!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Een fashionista? Dat is iemand die bekend staat om haar liefde voor stijl en trends. Het vinden van het perfecte cadeau voor zo’n iemand kan een uitdagende taak zijn. Of het nu gaat om een verjaardag, een jubileum, feestdag of andere gelegenheid, het juiste geschenk zal haar modehart veroveren. Dus, omdat inderdaad te kunnen bewerkstelligen, zijn hier enkele ideeën die zeker in de smaak zullen vallen bij elke fashionista. Wij zouden alvast willen zeggen: geen dank voor het uitzoeken. 

Persoonlijke stijl ontleden

De eerste stap die je wil nemen, is het ontleden van haar stijl. Een fashion cadeau voor een meisje van 9 zal er anders uitzien dan eentje voor een vrouw van vijftig, als je begrijpt wat we bedoelen. En dus, dus is het belangrijk om haar persoonlijke stijl te begrijpen. Misschien houdt ze van minimalistische elegantie, juist van bohemian prints of van nog wat heel anders, namelijk strakke en moderne ontwerpen. 

Let daarbij ook op favoriete kleuren en texturen. Misschien is alles van linnen in de sad beige tinten wel erg favoriet. Anderzijds geven sommige fashionista’s de voorkeur aan opvallende kleuren en gedurfde prints. Nou ja, het zal je snel genoeg opvallen. 

Leuke cadeau-ideeën

Nu je ongeveer weet in welke richting je moet zoeken, kan je door naar de leuke cadeau-ideeën die we voor je hebben bedacht. Lees:

  • Statement sieraden
   Een fashionista kan nooit genoeg sieraden hebben. Kies voor unieke stukken zoals handgemaakte kettingen of armbanden met een verfijnd design. Mocht de fashionista wat ‘klassieker’ zijn, dan kan je kiezen voor een luxe horloge of elegante ring, wat in principe een tijdloos geschenk is. 
  • Designer handtas
   Is je budget groter dan ooit, overweeg dan om een designer handtas voor de fashionista aan te schaffen. Overigens heb je deze dingen ook steeds vaker tweedehands verkrijgbaar staan, dus dat zou je ook nog kunnen overwegen. Dan loopt je fashionista binnenkort gewoon met een Louis Vuitton. Super coolm nietwaar?
  • Kledingstukken
   Je denkt misschien dat dit de ‘makkelijke’ categorie is, maar niets is minder waar. Stel je namelijk eens voor: je gaat naar de winkel voor een t-shirt en draagt normaal gesproken maat m. Maar, omdat de maatvoering zo gek is, pas je nu eigenlijk ook wel in een xs. Ja? Zie je het probleem? Precies. Toch kan je wel voor dit cadeau kiezen als je letterlijk alle maten van haar kent en een specifiek item weet aan te schaffen. 

 

 • Comfortabele loungewear
  Loungewear is niet alleen voor thuis. Kies comfortabele, maar toch stijlvolle sets die ze ook buitenshuis kan dragen. Dat is toch super fijn om lekker in te chillen? Tenminste, zo zien wij zo’n set altijd voor ons. Dit is ook trouwens wat makkelijker qua maatvoering dan normale kledingstukken, omdat het toch eigenlijk altijd lekker oversized is.

 

 • Tijdschrift
  Vind je het moeilijk om iets te kopen of is je budget niet zo groot? Overweeg dan eens om een tijdschrift aan te schaffen. Daar kan ze haar nodige dosis inspiratie uithalen én daarbij is het ook nog gewoon heel leuk om lekker in te bladeren. Sounds perfect, right?

Zo, je bent door bovenstaande lijst vast wel geïnspireerd om iets van dit aan te schaffen, toch?

Conclusie

Het vinden van een perfect cadeau voor een fashionista is een kwestie van stijl, voorkeuren en persoonlijkheid. Met deze diverse ideeën, kan je een geschenk vinden dat het modehart van haar zal veroveren. Alvast veel succes met zoeken. We hopen dat je het cadeau van haar dromen vindt!

Share.

About Author

Leave A Reply