Een nieuwe zomeroutfit voor uw zoontje

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

De zomer komt eraan, heerlijk! Haal die zomerkleding van uw zoontje maar uit de kast, maar helaas: uw kind is weer ontzettend gegroeid. Herkenbaar. U zult op zoek moeten naar nieuwe zomeroutfits en u kunt zich maar beter meteen verdiepen in de trends van 2022. Dat zijn er nogal wat en dus hebben we de beste trends van zomer 2022 voor u op een rijtje gezet. Zo weet u precies waar u naar op zoek kunt.

Duurzaam, dè trend van deze tijd

Het kopen van duurzame/ecologisch verantwoorde kleding kan niet ontbreken in het rijtje met trends voor 2022. Kies bijvoorbeeld voor jongenskleding waarvan u zeker weet dat er geen kinderarbeid bij aan te pas is gekomen, u maakt dan buiten een ecologisch verantwoorde keuze ook een ethisch verantwoorde keuze. Vaak wordt het aangegeven wanneer kleding op een duurzame manier is geproduceerd, handig. Organic cotton is een voorbeeld van een stof die niet betrokken is bij kinderarbeid en op ecologisch verantwoorde manier is geproduceerd.

Het kopen van jongens sandalen

U verwacht het niet, maar jawel: de jongens sandalen zijn terug van weggeweest. Deze trend kennen we natuurlijk van een hele tijd terug, maar maakt in 2022 zijn absolute comeback. De sandalen zijn ideaal voor tijdens het warme weer. Ze bieden namelijk alle voordelen die slippers met zich meebrengen en het comfort en de stevigheid van een paar schoenen. Zo kan uw zoontje alsnog lange wandelingen maken op open schoenen, ideaal. Shoesme kindersandalen bieden al deze voordelen en zijn perfect voor het lopen van langere afstanden.

Gave prints kunnen niet ontbreken

Aan prints kan het ook deze zomer niet ontbreken. Deze trend zagen we eerder al terugkomen bij meisjes, maar nu dus ook bij jongens. Vooral de militaire invloeden zien we erg veel terugkomen bij jongensoutfits. Van cargobroeken tot legerprints, alles komt aan bod. Buiten deze legerprints zien we ook dierlijke prints terugkomen bij jongens, een onverwachte maar erg leuke trend. Alle verschillende soorten prints zijn dus welkom in de zomer van 2022.

Sportinvloeden een steeds grotere trend

Een tof honkbal of basketbal tenue, steeds vaker zien we deze terugkomen als streetwear. Deze ‘sport-jerseys’ zorgen voor een stoere look. Deze sportieve kleding kan gewoon gedragen worden met casual schoenen en een casual broek. Ook worden de shirts zonder mouwen zoals de basketbal shirts vaak gedragen met een wit shirt eronder. Erg tof om te zien hoe casual en sportief hier met elkaar kan worden gemixt.

Share.

About Author

Leave A Reply