Fashion on the road: zo kleed je je trendy en koel op de motorfiets!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ben jij een ware fashionista en tegelijkertijd een echte motorchick? Dan is dat de ultieme combinatie! Hoewel veel mensen nog steeds denken dat je op een motorfiets enkel een onaantrekkelijk motorpak kunt dragen, weet jij immers wel beter. Al jaren probeer je de show te stelen met de prachtigste outfits. Gelukkig helpt de motorwereld ook een beetje mee. Trendy kleding in de motorwereld is dan ook helemaal geen probleem meer!  

Een caferacer kopen was altijd al jouw droom. Met de wind in je haren de snelwegen trotseren. De mooiste ritten maken en genieten van jouw ultieme hobby: motorrijden. Toch blijft je inwendige fashionista schreeuwen als je jezelf weer in een saai motorpak hijst. Dat moet toch anders kunnen? Maar hoe waarborg je de veiligheid op de weg en zie je er trendy uit? In dit artikel geven we enkele fashiontips!

Uniciteit is aantrekkelijk!

Ten eerste is het belangrijk om je eigen uniciteit te benadrukken. Er zijn niet veel fashionista’s die dol zijn op motorrijden. Dit is onderdeel van jouw eigen bijzondere identiteit. Dat maakt dan ook direct aantrekkelijk. Laat je outfit dan ook niet altijd zo zwaar wegen en pas deze aan op het moment. Natuurlijk mag je er op de motorfiets fashionable uitzien, maar wanneer je gaat sleutelen aan de motor gaat functionaliteit boven alles. Als je dus samen met wat goede (en handige!) motorvrienden de gashendels van Caferacerwebshop.nl monteert, mag je dit dan ook best in een stijlvolle joggingbroek doen. Jouw identiteit, jouw aantrekkingskracht!

Shoppen voor trendy motorkleding

De tijd dat vrijwel alle motorkleding dezelfde uitstraling had is echt voorgoed voorbij. Loop maar eens een motorwinkel binnen. Je zal direct merken dat het aanbod van motorkleding de afgelopen jaren enorm is toegenomen. Dat is ook niet zo vreemd, want er is ook steeds meer vraag naar fashionable outfits.

Het is daarom ook echt niet meer nodig om jezelf in een strak en onaantrekkelijk motorpak te hijsen. Er is tegenwoordig ontzettend veel keuze. Zo zijn er ook outfits die er op het eerste gezicht heel alledaags uitzien en tegelijkertijd zijn uitgerust met beschermende materialen. Denk bijvoorbeeld aan een ‘motorjeans’. Deze heeft dezelfde look als een traditionele spijkerbroek, maar biedt wel de bescherming van een echt motorpak. Zo kan je met een gerust hart de motor knipperlichten aanzetten en invoegen op de snelweg. Jij bent tijdens elk mogelijk incident optimaal beschermd!

Koel blijven op een tropische dag

Het motorseizoen is inmiddels weer van start gegaan. We hebben alweer een aantal dagen genoten van prachtig weer en een heerlijk zonnetje. Perfecte temperaturen om ritjes te maken. Maar er komt natuurlijk ook een moment dat de temperatuur wel héél hoog is. Wat draag je dan? Een motorpak is al snel te heet, maar gewoon in eigen kleding op de motorfiets stappen is ook geen slim idee.

Koel blijven op een tropische dag doe je door speciale motorkleding aan te schaffen. Zo bestaan er tegenwoordig zogenaamde ‘doorwaaikleding’. Zodra je op de motor stapt, krijg je het gevoel dat je in je ondergoed rijdt. De wind komt door je gehele outfit heen. Ontzettend prettig tijdens tropische dagen natuurlijk. Bovendien is er ook gewoon aan de veiligheid gedacht, waardoor je bij een valpartij niet direct in de problemen hoeft te komen.

Wist je dat er bovendien heel veel trendy koele outfits verkrijgbaar zijn? Wanneer jij dankzij je db killer bij Caferacerwebshop geluidloos voorbij raast, zal je direct een hoop hoofden laten omdraaien. Fashion on the road!

Share.

About Author

Leave A Reply