Fashion tips voor vrouwen

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Als je een vrouw bent, dan is de kans groot dat je geïnteresseerd bent in fashion en alles daar omheen. Dat kunnen we je ook niet kwalijk nemen, het is nu eenmaal heel leuk en fijn om er goed uit te zien en je hiermee bezig te houden. Toch is het ook lastig van tijd tot tijd. Je weet niet meer zo goed wat je moet, je ziet iedereen in allerlei stukken van nieuwe designers en je wordt niet meer zo vrolijk van de collecties die er hangen. Wij willen je hier een beetje mee helpen. We gaan dit doen door je enkele tips te geven die een grote impact kunnen maken op je fashion leven in meerdere opzichten. Als je er klaar voor bent, dan bieden we je graag een helpende hand aan door je stap voor stap mee te nemen in de wereld van de fashion en dergelijke. Dit doen we echter op een hele concrete, toegankelijke manier. Zonder poespas kom jij erachter waar je aan moet denken. 

Narrow it down

Oké, we hebben je net aangegeven dat we je zonder poespas op een hele concrete manier vertellen wat je moet gaan doen. Je leest nu dit kopje en je snapt niet waarom we dat hebben gezegd. Laat ons onszelf iets nader verklaren; je moet je interesse niet verbreden, maar smaller maken. Kijk naar wat je over het algemeen leuk vindt. Zit hier een bepaalde stijl in? Zie je een bepaald merk er vaak tussen voorkomen, zoals Geisha? Als je je focus op een specifieker deel van de fashion richt, dan zul je het als makkelijker ervaren om naar bepaalde kledingstukken te zoeken. Je weet in welke richting je moet zoeken, je weet wat je leuk vindt en je weet wat je fijn vindt zitten. Of dit nu een stuk is van Geisha of K Design, het maakt allemaal niet uit; zolang jij je er maar fijn in voelt. 

Budget

Daarnaast is het goed om voor jezelf een budget in te stellen. Dit kun je koppelen aan een bepaalde tijd of aan iets anders. Zo kun je voor jezelf zeggen dat je niet meer dan €100 per maand gemiddeld aan kleding uitgeeft, of kun je afspreken dat je per kledingstuk een bepaald budget hebt. €120 voor schoenen, €60 voor een trui en ga zo maar door. Dit is allemaal afhankelijk van je eigen situatie, maar je begrijpt het idee. Ook is het een aanrader om omgekeerd te winkelen. In de zomer winterkleding kopen en in de winter zomerkleding; het scheelt je enorm veel. Online zoeken naar sales en outlets is ook een goed idee, alle kleine beetjes helpen! 

Comfort

Dan is het als allerlaatste belangrijk dat je aandacht besteedt aan comfort. Veel mensen doen dit toch niet helemaal en dat is zonde. Tuurlijk, je moet er leuk uitzien, maar je moet je vooral leuk voelen. Een fijne outfit die lekker zit is daarin heel belangrijk! Kijk naar wat je lekker vindt zitten en houd je hier strikt aan, je zult er geen spijt van krijgen. 

Share.

About Author

Leave A Reply