Fashionista’s opgelet: bamboe kleding is de toekomst!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ieder jaar weer staan we versteld van de prachtige creaties waar designers mee komen. Steeds vaker zien we nieuwe materialen en kleuren die echt volop de aandacht trekken. In 2019 was dit niet anders. Op de catwalk was er een verscheidenheid van kleuren en designs te zien. Toch was er één ding zeer opvallend, anders dan in andere jaren: de opkomst van duurzame materialen en dan voornamelijk bamboe. De boodschap was direct duidelijk. Fashionista’s opgelet: Bamboo Basics zullen deel uit maken van de toekomst!

Ergens was het natuurlijk vreemd dat veel mensen verrast reageerden door de opkomst van duurzame materialen in de modewereld. Het is immers geen geheim dat duurzaam leven steeds meer gestimuleerd wordt. Niet alleen door de overheid, maar ook door onze medemens. Waar duurzaamheid vroeger alleen nog voor een kleine groep mensen belangrijk was, zien we tegenwoordig dat je bijna een uitzondering bent als je niks doet voor het milieu. Geen wonder dat bamboe kleding tegenwoordig zo populair is. Natuurlijk zijn we ook wel benieuwd naar de voordelen van dit soort kleding. Draagt het fijn? Is enkel duurzaamheid een reden om voor deze kleding te kiezen? In dit artikel leggen we uit waarom het geen verrassing is dat bamboe kleding de modewereld bestormd.

Hypoallergeen

Kamp jij vaak met allergische reacties en zijn er maar weinig materialen waar je tegen kunt? Dan zal je waarschijnlijk vaak problemen ondervinden bij het shoppen voor kleding. Zeker als je ook nog kleding wilt kopen dat op dit moment in de mode is. Met bamboe textiel sla je voortaan twee vliegen in één klap. De kleding is niet alleen zeer modebewust en past helemaal bij deze tijd, maar bamboe is ook nog eens hypoallergeen. Hierdoor zal je minder last hebben van allergische reacties en kan je volop genieten van jouw nieuwe outfit.

Wist je dat er ook bamboe ondergoed bestaat? Dit geldt voor zowel heren als vrouwen. Bamboe textiel voelt als een tweede huid en we weten allemaal hoe belangrijk het is dat ondergoed lekker zit. De meeste mannen en vrouwen zijn direct verkocht bij het dragen van bamboe (onder)kleding!bamboe ondergoed

Anti-transpirant voor bewuste sporters

Ben jij iemand die graag lekker in haar vel zit? En ben je regelmatig op de sportschool te vinden? Dan weet je maar al te goed hoe belangrijk het is om over de juiste sportoutfit te beschikken. Natuurlijk loop je er het liefst zo modebewust mogelijk bij, maar uitstraling zegt natuurlijk niet alles. Een sportoutfit kan nog zo mooi zijn, maar als deze niet functioneel is heb je er ook weinig aan. Wist je dat bamboe het perfecte materiaal is om iedere sportoutfit compleet te maken? Bamboe is namelijk anti-transpirant. Het neemt tot 3 keer zoveel vocht op als katoen. Bovendien reguleert bamboe de temperatuur van het lichaam. Als je lichaam heel warm wordt tijdens het sporten, zal je bamboe shirt juist koel voelen. Zodra je afkoelt, zal de temperatuur van het shirt weer omhoog gaan. Hierdoor geniet je altijd van een fijn T-shirt om jouw work-out succesvol af te ronden. Bovendien loop je er ook nog eens 100% stijlvol bij.

Jouw kledingkast is klaar voor de zomer en 2019 door enkele bamboe basics aan te schaffen!

Share.

About Author

Leave A Reply