Geef je outfit de ultieme touch met een hippe cap

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Een pet of cap geeft iedere outfit de ultieme finishing touch en is te combineren met alle kledingstijlen. Als er dus één musthave item is, is het wel de cap. Het dragen van een cap is helemaal stylish verantwoord en daarnaast zijn er nog veel meer redenen om je ermee te tooien. Vrees je ‘s ochtends dat je kapsel niet helemaal om over naar huis te schrijven is? Niets aan de hand, want met een pet op je hoofd heeft niemand iets in de gaten. Ben je een fervent buitensporter en wil je je ogen en gezicht goed beschermen tegen de zon? Dan is een cap niet alleen mooi, maar ook super praktisch. Heb jij ook hippe caps in overvloed en wil je weten waar dit fashion item vandaan komt? Je leest het in dit blog. Ook introduceren we je graag aan de AB Lifestyle pet die in korte tijd toonaangevend is geworden binnen de wereld van de high-end streetwear.

Statement accessoire

Als je graag om je heen kijkt naar mensen die caps dragen, kan het je niet ontgaan dat er veel verschillende modellen bestaan. Elke soort heeft een eigen naam. Zo zijn er bijvoorbeeld snapback caps, baseball caps en trucker caps. De snapback cap herken je aan de platte klep die dit type pet zijn eigenzinnige, herkenbare uitstraling geeft. Verder passen deze caps met de druksluiting aan de achterkant bij iedereen. Dankzij celebrities uit binnen- en buitenland is de snapback sinds een aantal jaren weer helemaal terug van weggeweest. Een ander model pet dat niet is weg te denken, is de baseball cap. Waar die ooit was voorbehouden aan balsporters, is die door rappers uit de USA op de kaart gezet als statement mode-accessoire om de wereld mee te vertellen waar zij voor stonden. Tegenwoordig is de baseball cap nog steeds in trek om een boodschap mee uit te dragen.

Ook de trucker cap behoort tot de tijdloze klassiekers onder de stoere petten. Door de licht gebogen klep aan de voorkant, lijken trucker caps op punten op baseball caps. Het voorste gedeelte van schuim en het overige gedeelte van mesh, maken de trucker cap toch weer heel anders.

Luxe pettenlijn

Je hebt keuze uit tal van mooie merken als je jouw outfits een kekke finishing touch wilt geven met een mooie cap. Grote kans dat je bekend bent met het Nederlandse merk AB Lifestyle, dat op het gebied van sportieve casual items zoals tracksuits, jeans, sneakers, hoodies, sweaters en swimwear, een absolute naam heeft hoog te houden. Het label zag in 2015 het levenslicht als luxe pettenlijn met de naam AB Caps. De petten met profvoetballer Alexander Büttner als boegbeeld waren zo ontzettend in trek, dat de collectie zich al snel uitbreidde met kleding en schoenen. De caps van AB Lifestyle behoren nog steeds tot de pijlers van The Star Lifestyle brand en herken je dit seizoen aan trucker caps in uiteenlopende kleuren en modellen.

In de headwear-collectie vind je bijvoorbeeld de Premium Retro Trucker Cap, de Retro Trucker Cap 2Tone en de Velvet Trucker Cap, waarmee je jouw persoonlijke stijl een perfecte finishing touch geeft. Het is ook de moeite waard om een blik te werpen in de AB lifestyle outlet als je toffe items tegen zachte prijzen wilt shoppen.

Share.

About Author

Leave A Reply