Topmodel Kate Moss gaat een samenwerking aan met Nikkie Plessen, eigenaresse van modemerk NIKKIE. Kate Moss krijgt een eigen collectie bij NIKKIE; een favorites-lijn die vanaf juli 2017 in de winkels hangt onder de naam ‘Selected by Kate Moss’.

Selected by Kate Moss

De ‘Selected by Kate Moss’-collectie representeert de stoere, maar vrouwelijke stijl van Kate Moss. Het betreft een complete lijn met jassen, jurkjes, rokjes, broeken en tops. ‘Selected by Kate Moss’ zal wereldwijd verkocht gaan worden en de prijsklasse komt overeen met de reguliere NIKKIE-collecties.

Samenwerking

Voor Nikkie Plessen is dit een volgende stap in de nauwe samenwerking met het topmodel, die ze eind 2016 aankondigde. ‘Kate Moss is altijd een inspiratie voor mij geweest, omdat ze alles is wat ik met mijn label wil uitstralen: stoer en sterk, maar ook vrouwelijk en sexy. Dat ik nu met haar een aparte collectie heb mogen samenstellen is natuurlijk waanzinnig. Ik beschouw het als een groot compliment dat ze de NIKKIE-brand helemaal te gek vindt. Met Kate als ambassadeur zetten we NIKKIE internationaal ijzersterk op de kaart.’, aldus een enthousiaste Nikki Plessen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here