Hoe jij deze zomer elke collega jaloers achterlaat!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

De zomer komt eraan en iedereen kijkt er naar uit. Wie verlangt er niet naar de gezellige, fleurige zomer na de koude wintermaanden? Inderdaad, niemand. Al is de zomer misschien niet voor iedereen alleen maar zonneschijn. Laten we de prachtige kanten niet vergeten, ja de zomer is op terrasjes zitten met vrienden en vriendinnen, stukjes varen, lopen of fietsen in de zon en natuurlijk die overheerlijke dagen op het strand waarbij iedereen naar adem hapt door jouw prachtige strandlook! Maar de zomer is stiekem ook warmte, zweet en natuurlijk werken terwijl je liever in de tuin ligt. Hoe maak je zelfs van werk wat leuks? Door jezelf uit te dagen en het te zien als een kans om al je collega’s jaloers te maken met jouw zomerlooks!

Zomertrends 2019

De zomertrends van 2019 zijn overal te vinden en stiekem ben jij er natuurlijk ook al van op de hoogte. De kast is opgeruimd, de kleding ligt klaar, laat die zomer maar komen! De zomer outfit komt in vele soorten en vormen, een mooie korte broek met spannend overhemd? Of misschien een prachtige jurk om alle hoofden te doen draaien? Nou, het zou mij niets verbazen als deze zomer een nieuwe trend toevoegt aan een bestaande!

De tas, de schoenen en de accessoires

De tas is al lang een essentieel onderdeel van een modieus outfit. De tas wordt, vaak in combinatie met andere accessoires zoals de riem, niet altijd als een kans gezien om net een extra waarde aan jouw looks te geven; en dat kan wel! Schoenen en accessoires zijn al sinds lange tijd uitermate geschikt om een outfit uniek te maken. Wat is dan de nieuwe trend? Nou, stiekem is deze al niet nieuw meer. Maar, een modieuze tas voor de werkenden onder ons!De tas

Ontdekken welke tas jouw outfit afmaakt?

Outfits worden vaak vervangen en gewisseld, maar niet iedereen doet hetzelfde met zijn of haar tas. Ja, wanneer we een boottochtje gaan maken is er genoeg keuze, maar wat nou wanneer wij op de fiets, in de auto of in het openbaar vervoer stappen voor de tocht naar ons werk? Juist, kies nou ook een mooie tas. Ik heb mijn laatste combinatie van accessoires via De Schoenenfabriek gekocht. Ga ervoor. Wie kan jou nog stoppen deze zomer!

Share.

About Author

Leave A Reply