Hoe maak je een fashion statement met iedere outfit?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

De ene dag besteed je net wat meer tijd aan je outfit dan de andere dag. Toch betekent dit niet dat je niet iedere dag een fashion statement kunt maken. Je hoeft echt niet in designerkleding te lopen om een statement te maken. Het zijn vaak juist de kleine dingen die jou doen opvallen. Denk bijvoorbeeld aan een geweldige sleutelbos met interessante sleutelhangers. Wanneer je deze tevoorschijn haalt, zal dit direct zijn invloed hebben op je omgeving. En dan heb je nog niet eens wat aan je daadwerkelijke outfit veranderd. Zo makkelijk kan het dus zijn. Heb je geen inspiratie en wil je toch iedere dag met een opvallende outfit verschijnen? In dit artikel helpen we jou alvast op weg.

 Laat je creativiteit de vrije loop

Veel vrouwen laten zich leiden door de huidige trends op het gebied van fashion. Ze durven zelf bijna niet meer te experimenteren. En dat is jammer. Want juist door te experimenteren en je creativiteit de vrije loop te laten kan je juist de meest bijzondere combinaties samenstellen. Probeer zoveel mogelijk creatief te zijn. Gooi je hele garderobe eens overhoop en stal alle items uit op de grond of op je bed. Wat heb je precies liggen? Welke kledingstukken kunnen op bijzondere wijze gecombineerd worden? Probeer setjes inclusief accessoires te maken. Soms kan een opvallende armband met naam van Shoppe.nl net het verschil maken. Bovendien kan je door vooraf setjes te maken jezelf een hoop tijd besparen in de ochtend. Win-win!

armband met naam van Shoppe.nl

Basic shirts opvrolijken

Iedereen heeft wel een basic shirt in de kast hangen. Toch wordt deze op straat weinig gespot. Vaak wordt het shirt onder een blouse of jurkje verstopt. Zonde, want ook een basic shirt kan ontzettend stijlvol zijn. Mits je deze natuurlijk op de juiste wijze stylet. Restyle je basic items met een opvallende ketting met naam, een gave armband of kies voor geweldige oorbellen die de aandacht naar je gezicht trekken. Zo maakt het niet uit hoe basic een kledingstuk is. De accessoires zorgen ervoor dat je alsnog een fashion statement kunt maken. En je bent ook nog eens relatief goedkoop uit.

Voel je lekker in de outfit die je draagt

Dit is misschien wel de belangrijkste tip die we je kunnen geven. Je kunt nog zo’n prachtige outfit dragen, maar wanneer je je niet zelfverzekerd voelt zal deze niet het gewenste effect opleveren. In elkaar gedoken en onzeker breng je een fashion statement gewoon veel minder sterk over. Daarom is het vooral belangrijk dat jij je prettig voelt in de outfit die je draagt. Laat je niet leiden door de meningen van anderen en kies je eigen weg. Leer jezelf beter kennen en bedenk goed welke outfit jou mooi zal staan. Als jij er tevreden over bent, straal je dit ook uit en maak je vanzelf het fashion statement wat je wilt.

Extra tip: denk niet alleen aan de kledingstukken die je draagt of de sieraden die om je pols pronken. Zelfs een telefoonhoesje of sleutelhangers met foto kunnen al een groots effect hebben op je outfit. Beoordeel daarom alle spullen die jij meeneemt wanneer je op pad gaat. Deze zijn allemaal van invloed op de fashion statement die je zult maken!

Share.

About Author

Leave A Reply