Hoe verkleden voor carnaval?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Nog heel even wachten en het mooiste festijn in het zuiden van het land breekt weer aan: carnaval! Veel mensen kijken reikhalzend uit naar dit weekend. Lekker feesten, zuipen en de mooiste tijd van het jaar beleven. Natuurlijk mag een mooi kostuum ook niet ontbreken. Ben jij iemand die zich liever onopvallend verkleedt of bedenk jij ieder jaar weer iets unieks? Hoe het ook zit, een aantal verkleedtips zijn nooit weg! Hoe verkleden voor carnaval? Wij geven je enkele tips & kledingadvies voor feestkleding voor dames.carnaval muis

Lekker in je vel

Allereerst is het belangrijk dat je een kostuum kiest die bij je past. Iemand die zeer introvert is zal er misschien meer moeite mee hebben om zich uitdagend of opvallend te kleden. Doe dit dan ook zeker niet! Met carnaval mag alles. Of je nu kiest voor een grootse outfit of een simpele bril. Laat je niet overhalen om uit je comfort-zone te stappen. Dat is niet nodig. Als je een outfit draagt die niet bij jou past, kan je niet optimaal genieten van deze feestdagen. Dat zou uiteraard zonde zijn. Draag iets waardoor jij je op je gemakt voelt en lekker in je vel zal zitten. Dat scheelt straks een heleboel onnodige stress.

Eenvoudig aan en uit

Sommige dames verzinnen de meest te gekke outfits. Bij het verzinnen van een outfit denken ze echter vaak minder snel aan de praktische kant. Is de outfit bijvoorbeeld gemakkelijk aan en uit te krijgen? Wanneer je na enkele biertjes plotseling naar het toilet moet, zou het wel erg beschamend zijn als ze je straks met tien man moeten helpen om weer aangekleed te worden. Het is daarom zaak om aandacht aan deze kleine details te besteden.eenvoudig aan en uit carnaval

Trend van dit moment

Als je het lastig vindt om een goed kostuum uit te zoeken, maar je wel alle andere standaard kostuums beu bent, kan je er altijd nog voor kiezen om naar de trends van dit moment te kijken. Denk bijvoorbeeld aan de hitserie ‘boer zoekt vrouw’ of ‘The Beauty and the Nerd’. Hier kan je veel inspiratie uit halen. Een boerenkostuum is immers zo gevonden en samen met je vriend als Beauty and the Nerd verschijnen is natuurlijk ook een geweldig idee. Kost helemaal niet veel moeite, maar zal gegarandeerd een succes zijn. Wil je zorgen voor wat extra hilariteit? Laat je vriend dan als ‘the beauty’ verschijnen.

beauty and the nerd

Oude pyjama aan en gaan met die banaan!

Geen tijd om uitgebreid voor een kostuum te shoppen? Maar voel je toch de noodzaak om wel degelijk verkleed te komen? Kijk dan eens in je kast of je nog iets kunt gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een afzichtelijke pyjama of onesie die je normaal gesproken echt niet aanwilt. Tijdens carnaval mag het allemaal! Heeft je vriend een afzichtelijke trui of streepjespyjama? Draag deze dan met felgekleurde sloffen en stamp in het rond. Succes gegarandeerd en het hoeft helemaal geen tijd of geld te kosten!

Share.

About Author

Leave A Reply