Hoe weet je zeker welke sneakers perfect bij jou passen?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Nieuwe sneakers kopen is misschien wel het allerleukste wat er is. Als vrouw kan je immers nooit genoeg schoenen hebben. Toch wordt het ieder jaar moeilijker om weer de perfecte sneakers te vinden. Het aanbod lijkt dan ook steeds groter te worden. Waar je twintig jaar geleden nog maar keuze had uit een handvol sneakers, beschik je nu over een aanbod om U tegen te zeggen. Maar waar moet je dan wél op letten bij het kopen van nieuwe sneakers? Hoe weet je zeker dat deze perfect bij jou passen?

Liefde op het eerste gezicht

Soms is het gewoon direct liefde op het eerste gezicht. Een blik op die blauwe sneakers dames en je bent compleet verkocht. Je kunt niet wachten om naar buiten te gaan en deze mooierds te showen. Daarnaast ben je al in je hoofd bezig met het maken van verschillende combinaties. Kortom, je weet zeker dat deze sneakers geschikt zijn en je hoeft ook écht niet verder meer te kijken.

Wie dit gevoel ervaart heeft mazzel. Het komt nog maar weinig voor. Simpelweg omdat het aanbod zo groot is. Wanneer het echt liefde op het eerste gezicht is, dan kan je bijna niet anders dan deze aankoop ook daadwerkelijk verrichten. Doe je dit niet, dan kan je iedere winkel betreden en zal je nooit geheel tevreden zijn met je keuze. Bij liefde op het eerste gezicht is de beslissing snel gemaakt.

blauwe sneakers dames

Meten is weten

De juiste maat is natuurlijk minstens zo belangrijk als het uiterlijk van de sneakers. Daarom is het belangrijk om je voeten zorgvuldig op te meten. Verwacht vooral niet dat je gewoon een maat kunt bestellen die je altijd hebt, want dat loopt bijna nooit goed af. Wat veel mensen lijken te vergeten is dat schoenenmerken, net als bij kleding, onderling enorm kunnen verschillen. Waar je bij het ene merk maat 38 nodig hebt, heb je bij het andere merk al moeite om in maat 40 te komen. Daarom kan je je keuze nooit volledig laten afhangen van de maat. Pas daarom verschillende maten en bekijk welke maat het lekkerst zit. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.

Wil je online schoenen bestellen? Dan is het natuurlijk lastiger om te passen. Gelukkig beschikken de meeste webshops wel over een matentabel. Hier kan je zien welke maat je op basis van jouw eigen maten nodig zult hebben. Is het mogelijk om gratis te retourneren? Dan kun je er ook nog voor kiezen om twee verschillende maten te bestellen. Terugsturen is zo gedaan.

Pas beide schoenen

Of je nu thuis past of dit in de winkel doet… het is wel belangrijk dat je dit op de juiste manier aanpakt. Pas bijvoorbeeld nooit maar één schoen. Het komt maar zelden voor dat allebei de voeten identiek zijn. Het kan daarom heel goed zijn dat de ene schoen heerlijk zit en de ander knelt. Pas niet alleen beide schoenen, maar wandel er ook een stukje op. Loop een stukje door de woonkamer of maak een rondje door de winkel. Zo krijg je direct een goed idee van het gevoel tijdens het wandelen. De uitstraling van je schoenen zijn belangrijk, maar hij moet natuurlijk bovenal gewoon lekker lopen.

Share.

About Author

Leave A Reply