Iets met fashion doen

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Als je een fan bent van fashion, dan zit je hier op de goede site. Zoals mensen dat wel eens mooi zeggen, ben je hier aan het ‘juiste adres’. Je hebt een site gevonden vol met blogs van gelijkgestemden die allemaal één ding gemeen hebben; ze houden van fashion. Net als alle anderen die deze blog lezen, heb je wellicht de neiging om wat te gaan doen met je hobby, of misschien zelfs je passie. Wij willen je hier best mee helpen en willen ervoor zorgen dat je dit kunt doen. We willen het mogelijk maken dat je van je hobby of passie wellicht zelfs je werk kunt maken, maar we willen het ook mogelijk maken dat je het overzicht houdt. Deze twee vallen wellicht wat moeilijk te combineren (denk je) omdat je niet zo goed weet waar je moet beginnen. Daar gaan wij in deze blog verandering in brengen, dus let goed op. 

Begrijp fashion

Allemaal leuk en aardig, maar een basisbegrip van mode is nodig om van je hobby je werk te maken. Dat hoeft niet te betekenen dat jouw kast uitpuilt met kleding, maar vooral dat je snapt hoe mode (en de mode-industrie) werkt. Zorg ervoor dat je up-to-date blijft van nieuwe collecties, ken je merken, maar bovenal: observeer. Kijk naar andere mensen en wat hun begrip van fashion is. Werk (desnoods parttime) in een kledingwinkel om te leren hoe kleding verschillende lichaamstypes kunnen doen shinen. Leer kleur, vorm en design – maar vooral: leer je eigen smaak kennen. Mode gaat verder dan alleen wat mooie kleding hebben. Het is wat jij uitstraalt naar de buitenwereld. 

Bedrijf

Als je een bedrijf wil opstarten in de fashion, dan is dit een mooi doel. Je gaat knallen en je doel behalen! Althans, dat hopen we – en dat begint hier. Je gaat namelijk nu eens op een rijtje zetten wat je allemaal kunt doen om deze droom te bewerkstelligen. Je zult erachter komen dat dit meer is dan je denkt. Er zijn enorm veel stappen die je nu al kunt ondernemen om dichter bij je doel te komen, al zijn het kleine babystapjes. Financiering van je bedrijf is er hier één van. Startende ondernemers hebben namelijk vaak wel een investering nodig om hun wensen te realiseren. Een persoonlijke lening kan hierbij een uitkomst bieden. Bij deze heb je namelijk veel zekerheid over je maandlasten, én kan je mogelijk boetevrij extra aflossen. Win-win!

Influencen

Dan nog een manier van geld verdienen (of bezigheidstherapie, het ligt er maar aan hoe goed je bent) die veel aan populariteit heeft gewonnen de afgelopen jaren. Op het internet schieten ze als paddestoelen uit de grond; de welbekende influencers. Jij kunt er ook eentje worden en dan wel op het gebied van fashion. Dit doe je door naam voor jezelf te maken met unieke, kwalitatief hoogwaardige content op het gebied van fashion. Je begint met een account te maken, een eigen concept op te zetten dat je van de rest onderscheidt en door simpelweg te beginnen. Zo makkelijk is het! Oké, makkelijk niet. Het is belangrijk dat je volhoudt en dat je de kwaliteit hoog houdt, maar we geloven in je.

Share.

About Author

Leave A Reply