Katoenen tas

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ben je op zoek naar een katoenen tas? Sta je bijvoorbeeld op een beurs en wil je relatiegeschenken uitdelen? Of heb je een eigen bedrijf geopend en heb je katoenen tassen nodig? Bekijk dan eens de mogelijkheid van Rotim Verpakkingen. Zij hebben een ruim aanbod met tassen, zodat er altijd iets tussen zit wat past bij jouw voorkeuren en wensen.

Stevig en licht

De katoenen tassen zijn stevig en toch ook licht. Hierdoor kun je gemakkelijk de tas meenemen, maar ook producten erin vervoeren. Katoen is afkomstig van de katoenplant. Door de verwerking van katoen, blijven de tassen altijd sterk. Daarnaast is katoen luchtdoorlatend, waardoor de tas voor langere tijd te gebruiken is. Zo kun je bijvoorbeeld een katoenen tas gebruik voor de kleinere boodschappen of om de lunch mee te nemen naar je werk.

katoenen tas

De mogelijkheden

Naast de mogelijkheden om katoenen tassen te bestellen, ben je bij Rotim Verpakkingen ook aan het goede adres voor jeanstassen. Deze tassen hebben een vaste afmeting. De jeanstas is ook wel bekend onder de naam tote bag. Door het gebruik van jeansstof zijn deze tassen extra stevig en kunnen er zwaardere artikelen mee worden vervoerd. Het kan voorkomen dat de effen jeanstas te saai is en dat je deze wilt laten bedrukken, dat kan! Bij Rotim Verpakkingen beschikken ze over een eigen ontwerp studio, waar ze altijd graag aan de slag gaan om het mooiste ontwerp te maken voor de bedrukking van jouw tassen1

De mogelijkheden

Wil je een bestelling plaatsen of wil je tassen laten bedrukken? Dit kun je gemakkelijk en snel laten doen in de webshop. Hier kun je de soort, de afmeting, de kleur en de aantal opgeven. Daarnaast geef je op of de tassen bedrukt mogen worden. Dit kan ook altijd met logo of een slogan van je bedrijf, zodat je meteen een persoonlijke boodschap achterlaat. Als je contact wil opnemen met de professionals, dan kun je mailen of bellen en dan word je zo goed mogelijk geholpen om het product te vinden waar jij naar op zoek bent.

Share.

About Author

Leave A Reply