Kerstpakketten cadeau doen: 3 handige tips

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kerstpakketten krijg je toch alleen van je werkgever na een jaar hard werken? Welnee! Het is anno 2018 helemaal hot om kerstpakketten cadeau te doen aan je dierbaren. Vroeger leken vrijwel alle kerstpakketten op elkaar, inmiddels is het via Kerstpakketenkiezer.nl mogelijk om een kerstpakket helemaal zelf samen te stellen op basis van de interesses en hobby’s van de ontvanger. Hoe leuk is het om een geheel gepersonaliseerd pakket aan jouw familieleden te schenken? Wil jij dit jaar een kerstpakket cadeau doen en weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Wij geven je 3 handige tips!

1.         Blijf dicht bij de interesses van de ontvanger

Tegenwoordig is het aanbod aan kerstpakketten ontzettend groot. Je bent zo enkele uren zoet als je alle kerstpakketten van een leverancier wilt bekijken. Het is daarom ook belangrijk om dicht bij de interesses van de ontvanger te blijven. Natuurlijk kan jij de Rituals pakketten er wel heel uitnodigend uit vinden zien, maar is dit ook iets voor een vrouw die niets heeft met uitgebreid badderen en douchen meer als een noodzakelijk kwaad beschouwd? Dankzij handige filters is het mogelijk om specifieke interesses te gebruiken en zo direct een beperkt assortiment te bewonderen. Zo kies je binnen no-time een pakket die past bij de persoon in kwestie.

Rituals kertpakket

2.         Stel een budget op

Het is zeer gemakkelijk om je te laten verleiden door al die mooie producten en lekkernijen. Vaak geef je dan ook net wat te veel uit tijdens de kerstdagen en dat moet je de rest van het nieuwe jaar weer compenseren. Dit jaar kan je dat gemakkelijk voorkomen door van tevoren een budget op te stellen. Blijf uiteraard wel realistisch. Als je luxe producten wilt geven, zal je uiteraard ook een meerprijs moeten betalen. Dit betekent echter niet dat kerstpakketten direct heel duur hoeven te zijn. Je hebt al pakketten tot 15 euro!

Nu je een budget in gedachte hebt is het shoppen voor kerstpakketten een stuk gemakkelijker, daarnaast blijft je portemonnee goed gevuld. Zo houd je genoeg geld over om een prachtig kerstdiner op tafel te zetten, het belooft een zalige kerst te worden!

3.         Kies voor een themapakket

Wil je een uniek kerstpakket schenken? Kies dan voor een zogenaamd themapakket. Betrek hierbij herinneringen van vroeger of geef de ontvanger iets wat hem of haar doet herinneren aan de toekomst. Wil hij bijvoorbeeld op vakantie naar Italië het komende jaar? Breng hem dan alvast in vakantiestemming met Italiaanse kerstpakketten. Heeft zij een voorliefde voor films en worden jullie gek van alle bioscoopuitjes? Plaag haar dan speels met een waar filmpakket vol popcorn en andere lekkere snacks die enkel in de bioscoop verkrijgbaar zijn.Italiaans kerstpakketThemapakketten geven je de mogelijkheid om te laten zien wat jouw dierbaren voor je betekenen. Met een pakket druk je niet alleen je dank en waardering uit, maar laat je ook zien hoe goed je ze kent. Daarnaast is het ook nog eens gewoon een heel leuk en origineel cadeau om te geven én te ontvangen.

Share.

About Author

Leave A Reply