Kinderkleding shoppen voor de zomer van 2019

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Bij de échte zomerliefhebbers begint het rond maart al te kriebelen: de zomer komt er nu echt bijna aan! Reikhalzend kijken we uit naar lange dagen aan zee, ijsjes eten aan de boulevard en wekelijks een terrasje pakken. Voor de meeste ouders geldt ook dat het hoog tijd is om de gaderobes van hun kinderen aan te vullen. Iedere ouder weet hoe snel kinderen door de kledingmaten heen vliegen. Had je verleden jaar nog een gehele nieuwe collectie op de groei gekocht, blijkt deze in het voorjaar al niet meer te passen. Hoog tijd om te gaan shoppen! Hieronder lees je een aantal tips om efficiënt en voordelig kinderkleding te kopen voor de zomer van 2019!

Koop een maat groter

Kinderen groeien ontzettend snel. Zeker in de eerste twee levensjaren. Daarom is het belangrijk om rekening te houden met een eventuele groeispurt. Koop nooit Meisjes kleding die precies pas zitten in het voorjaar. De zomer duurt van april tot en met september. De kans is groot dat je kinderen in deze maanden enkele centimeters groeien. Wees dan ook niet bang om voor een maatje groter te shoppen. Hierbij geldt wel dat je ook niet té groot moet kopen. Wanneer een shirt nu als jurkje valt is de kans klein dat deze in de zomer wel goed zou vallen. Overdrijf niet!kinderkleding maat groter

Trek de groeicurve door

Ben je onzeker over de maat die jouw kleintje zal hebben in de zomer? Groeit hij/zij wel altijd netjes volgens het eigen lijntje van de groeicurve? Dan kan je eenvoudig de groeicurve naar de desbetreffende maand doortrekken. Zo krijg je een goed idee van de lengte die je kind op dat moment zou hebben. Hierdoor is het shoppen voor zomerkleding een stuk eenvoudiger.

Wacht met shoppen tot de eerste sale

De zomerkleding van bekende merken zoals Z8 en Noppies worden steeds eerder in het seizoen gelanceerd. Vaak kunnen we deze al eind januari / begin februari aanschaffen. Het is dan uiteraard nog veel te koud om de zomercollectie te dragen, toch kiezen veel consumenten ervoor om dan al aankopen te doen. Wanneer je echter geld wilt besparen is dit geen goed idee. De eerste kortingen worden al rond eind mei, begin juni gegeven. Juist het moment dat je kind echt aan zomerkleding toe is. Waarom zou je dan niet wachten tot dit moment? Zo shop je de nieuwste merkkleding voor een lagere prijs! Bovendien weet je zo vrijwel zeker dat een gekozen maat de hele zomer gedragen kan worden.

korting kleding

Samen winkelen

Is het iedere dag weer een gevecht om je kind kleding aan te trekken? Heeft hij of zij echt een eigen mening ontwikkeld en botst dat vaak met de jouwe? Voorkom dan een hoop frustraties in de vroege morgen door samen te winkelen. Dat is niet alleen super gezellig, maar zo krijg je ook nog eens inzicht in de smaak van je kind. Door kleding te kopen die hij of zij zelf heeft uitgezocht, zal het dagelijkse gevecht drastisch afnemen.

Wil je kinderkleding online kopen? Kruip dan samen achter de computer en bekijk de nieuwste collecties. Succes verzekerd!

Share.

About Author

Leave A Reply