Met deze kinderschoenen loopt jouw kind vrolijk de zomer in

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Met de zomer voor de deur is het hoog tijd om de zomerkleding weer van zolder te halen. Dikke truien mogen weer omgeruild worden voor jurkjes, shorts, rokjes en hemdjes. En hoge laarzen maken weer plaats voor luchtige slippers en sandalen. De schoenen van je kind mogen natuurlijk ook niet vergeten worden. Aangezien kinderen na hun derde gemiddeld één à twee maten per jaar groeien, zou het goed kunnen dat je kleine spruit inmiddels toe is aan een paar nieuwe zomerse stappers. Om je een beetje te helpen met het vinden van de perfecte kinderschoenen, zetten wij in dit blog graag wat tips voor je op een rijtje.

Comfortabel en betaalbaar

Kinderen zijn doeners waardoor ze vaak meer kilometers maken dan de gemiddelde volwassene. Het is daarom belangrijk dat je kind goede schoenen aan zijn/haar voeten heeft. Dat hoeft overigens niet gelijk te betekenen dat daar een duur prijskaartje aan hangt. Er zijn veel kwalitatief goede schoenen voor een zacht prijsje. Let er bij het kopen van kinderschoenen in ieder geval op dat de schoen genoeg ruimte heeft bij de tenen en goed aansluit op de hiel. Daarnaast is het voor je kind het fijnst om een soepele schoen te dragen die daardoor mooi aansluit op de vorm van de voet. Als je die punten wat betreft de binnenkant allemaal kunt afvinken, kan je met de buitenkant helemaal los gaan. Het is maar net waar jouw kleintje van gaat stralen.

Eigentijds merkje

In de zomer zijn sandalen en sneakers meestal favoriet bij de kids. En geef ze eens ongelijk: ze zijn perfect tijdens het buitenspelen en gemakkelijk uit en aan te trekken. Het merk Bunnies heeft dit jaar weer een collectie waar je hart een sprongetje van maakt. Bunnies kinderschoenen zijn voor de meisjes dit jaar te herkennen aan glitters, gezellige stippenprints en vrolijke kleuren. Voor de jongens zien we stoer leer, bruine en groene tinten en handige klittenbandschoenen voorbij komen. Ook mooi meegenomen: Bunnies is een Nederlands merk dat zijn materialen uit Europa haalt, dus als je hier shopt, doe je dat ook nog eens heel milieubewust!

Share.

About Author

Leave A Reply