Lekker warm en stijlvol de winter in

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

De winter staat weer voor de deur. De afgelopen weken werd het met name in de nacht al erg koud. Een winterjas was dan ook geen overbodige luxe. Maar nu de kou nog dichterbij lijkt te komen, wordt het hoog tijd om ook in de nodige warme accessoires te investeren. Lekker warm en stijlvol de winter in.

Of je nu dol bent op de zomer of ruim een half jaar uitkijkt naar winter, uiteindelijk zal je toch in de kou terecht komen. Gelukkig één groot voordeel voor iedereen die niet dol is op de kou: shoppen! Als de kou weer begint, mogen we ons weer massaal in de winkels begeven. Sjaals en poncho’s in overvloed. Maar waar moet je aan denken als je jouw wintercollectie compleet wilt maken?Sjaals en poncho’s

Warme en stijlvolle accessoires

Sjaals, mutsen en handschoenen mogen natuurlijk niet ontbreken in de winter. Zeker niet wanneer je veel tijd buiten doorbrengt of regelmatig op de fiets stapt. Dan zijn warme accessoires natuurlijk geen overbodige luxe. Gelukkig is er door de jaren heen wel enorm veranderd op het gebied van fashion. Waar mutsen en sjaals er vroeger maar wat saai uitzagen en er vooral heel praktisch waren, zijn ze tegenwoordig echt geschikt om een fashion statement te maken.

Sjaals en mutsen in alle soorten en maten dus. Het is dan ook leuk om ze te combineren met je huidige winterjas. Draag je een winterjas in een neutrale kleur? Dan mag je uitpakken met kleurrijke accessoires. Kies voor mooie felle kleurtjes voor een opvallende en stijlvolle look. Draag je een winterjas met een zeer druk patroon? Kies dan voor een rustig contrast.

Handschoenen

Handschoenen zijn ideaal gedurende de wintermaanden. Zeker bij het uitlaten van de hond, wachten op de bus of fietsen in de snijdende kou. Tegenwoordig zijn handschoenen echter niet meer enkel onhandige pluizige dingen. Je hebt zeer luxe, lederen handschoenen. Deze voelen als een tweede huid. Wist je dat er tegenwoordig zelfs handschoenen zijn waarmee je een touchscreen kan bedienen? Handig! Zo hoef je ze niet meer uit te trekken als iemand belt.

Handschoenen

Draag verschillende laagjes

We zien steeds vaker dat de dikste truien al uit de kast worden getrokken zodra de temperatuur onder de vijftien graden zakt. Hoewel we kunnen begrijpen dat het op dat moment erg koud is buiten, zal je ook merken dat je hierdoor bij een nóg lagere temperatuur eigenlijk niets warmers meer hebt om aan te trekken. Ons advies is daarom: werk met laagjes gedurende de winter. In de ochtend is het vrijwel altijd het koudst. Trek ’s ochtends daarom direct de meeste laagjes aan. Denk aan een top, shirt met lange mouwen, trui en een oversized sweater. Vervolgens kan je gedurende de dag telkens een laagje uittrekken als het toch te warm is. Nadeel is wel dat je hierdoor iedere dag heel veel kleding gebruikt. Iets wat niet alleen resulteert in meer was, maar er ook nog eens voor zorgt dat je extra kleding in moet slaan. Stiekem ook niet zo erg, want dat betekent dat je weer volop kunt shoppen voor nieuwe items. Geluk bij een ongeluk zullen we maar zeggen.

Share.

About Author

Leave A Reply