Vlogger Anna Nooshin zal het nieuwe seizoen van Holland’s Next Top Model gaan presenteren. Eerder was al bekend gemaakt dat Anouk Smulders stopte als presentatrice, maar wie het stokje na vier seizoenen zou overnemen was tot nu toe nog onbekend.

Fred van Leer

Helaas neemt ook coach Fred van Leer afscheid van het programma; echt een gemis als je het ons vraagt! Wie hem eventueel gaat opvolgen is niet bekend.

Anna Nooshin

“Vanaf het moment dat Holland’s Next Top Model werd uitgezonden ben ik een trouwe kijker”, vertelt Anna. Ze was afgelopen seizoen al als jurylid te zien bij HNTM. Toch is het presenteren een droom die uitkomt. “Ik vind het te gek om deze uitdaging aan te pakken en ga me de komende maanden voor de volle honderd procent inzetten en kan ik niet wachten op de opnames”.

Mannelijke modellen

Naast een nieuwe jury zal ook het programma deels veranderen. Voor het nieuwe seizoen mogen ook mannen zich aanmelden. Zij zullen in het programma de strijd aangaan met de vrouwen. Wordt Holland’s Next Top Model 2017 een man? Wij zijn benieuwd!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here