Een filmdistributeur uit Londen is bezig met een documentaire over de Belgische ontwerper Dries van Noten. De documentaire met de naam ‘Dries’ ligt momenteel op de montagetafel. De docu zal een inkijk geven in het leven en werk van de Belgische ontwerper.

Het leven van Dries van Noten

De documentaire belicht de 25-jarige carrière van de ontwerper en zal ook een kijkje geven in het atelier en huis van Dries van Noten. Ook zal de film interviews bevatten met Van Noten en grote namen uit de mode-industrie, zoals Iris Apfel, Pamela Golbin en Suzy Menkes.

Producent aan het woord

“It took me a very long time to convince Dries to share his passions, his creative and intimate world in front of a camera. I followed him for a whole year, and I think I came as close to him and his world as it is possible. I hope the result is a very personal insight into his life and career.”, aldus de producent van de film.

Dries in Nederland?

De documentaire is geschreven, geregisseerd en geproduceerd door Reiner Holzemer. Of en wanneer de film in Nederland te zien zal zijn is helaas nog niet bekend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here