Lipstick Als Blush Gebruiken

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Lipstick is niet alleen voor je lippen… Als je haast hebt en je even snel wat make-up wilt kun je lipstick als blush gebruiken. Twee strepen op je wangen en voorzichtig uitwrijven en je hebt prachtig gekleurde wangen. Met de volgende vier stappen doe je het op de juiste wijze.

Was je handen goed met zeep, zodat je vingers niet meer vet zijn. Je vingers zijn namelijk dit een belangrijk hulpmiddel.

1. Kleur lipstick kiezen voor blush

Kies een rode, roze of perzik kleurige lipstick. Je kunt ook er voor kiezen om een bronskleurige lippenstift te gebruiken om je wangen een stralende glans te geven.

2. Lipstick schoonmaken

Pak de lipstick en breng een beetje lipstick aan op je pinken van je rechter of je linkerhand. Dit zorgt er voor dat je verse lipstick hebt en niet opgedroogde stukjes op je wangen smeert. Dat wil je natuurlijk voor komen.

3. Lipstick op je wang aanbrengen

Stippel met je lippenstift een aantal puntjes op je wang. Bij voorkeur in een driehoek. Voeg extra lipstick, naargelang het resultaat dat je wilt bereiken. De ene kleur is beter zichtbaar dan de andere kleuren. Let op dat je bij de eerste puntjes niet teveel gebruikt. Lipstick is goed zichtbaar. Liever iets minder, dan teveel.

4. Lipstick uitwrijven voor een blush effect

Gebruik een van je (schone) wijsvingers en wrijf voorzichtig de lipstick uit over je wang. Verspreid voorzichtig over je jukbeenderen tot dat je het gewenste effect hebt.

Helemaal klaar om weer stralend voor de dag te komen.

Share.

About Author

Leave A Reply