Het Amsterdamse merk Fab., dat bekend is geworden met leren tassen en inmiddels is uitgegroeid tot een echt accessoiremerk, krijgt na tien jaar een nieuwe naam. Per 1 augustus zal Fab. verder gaan als Fabienne Chapot (tevens naam van de oprichtster van het merk).

Internationale allure

De nieuwe naam is gekozen met het oog op internationale groei. Oprichtster en designer Fabienne Chapot: ‘Tien jaar geleden begon ik, geïnspireerd door een reis naar Bali, een groot avontuur. Wat voorzichtig van start ging met een hartentas onder de naam Fab. is inmiddels uitgegroeid tot hèt accessoiremerk van Nederland met een heel herkenbaar handschrift en schare fans. Nu we tien jaar verder zijn en we inmiddels heel veel andere Fab. designs verkopen is het tijd voor een nieuw hoofdstuk. Daarom gaan we verder onder mijn eigen naam Fabienne Chapot. Het merk is meer volwassen geworden.’.

Naast de naamsverandering is er nog een ander nieuwtje; het merk gaat namelijk een kledinglijn lanceren. De nieuwe huisstijl en kledinglijn zullen in juli 2016 gepresenteerd worden. Uiteraard kun je ook in de toekomst nog steeds de vertrouwde Fab. items blijven kopen, alleen met een ander labeltje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here