Hema is van en voor iedereen, ongeacht afkomst of geaardheid. En om dat statement kracht bij te zetten lanceert Hema een serie limited edition t-shirts ter ere van de EuroPride. Van ieder verkocht t-shirt gaat de volledige winst naar het Gay-Straight Alliance Netwerk.

Of je worst lust?

De shirts zijn bedrukt met twee rookworsten, twee tompoucen of een worst en tompouce (a dirty mind is a joy forever). Een slimme inhaker van Hema om zo samen met de gay community EuroPride 2016 te vieren. Toch is niet iedereen erg blij met de shirts…

Ophef over ‘aanstootgevende’ t-shirts

Het Reformatorisch Dagblad schreef: ‘EuroPride-shirts van HEMA zijn smakeloos’. De redacteur vroeg zich af of waarom de winkelketen zich wil verbinden aan met de half-blote, latexpakjes dragende EuroPride deelnemers. Ook geeft hij aan de t-shirts aanstootgevend te vinden voor de ‘fatsoenlijke Nederlander’. En dat statement leidt tot een hoop kritiek op de christelijke krant via social media.

Hema EuroPride 2016

Hebben?

De shirts zijn exclusief verkrijgbaar in de Amsterdamse Hema filialen: Jodenbreestraat, Nieuwendijk, Kalvertoren en Centraal Station. Of er op dit moment nog shirts beschikbaar zijn is niet bekend, dus wees snel want op is op!

Edit: Goed nieuws; inmiddels zijn de t-shirts wegens succes ook in de Hema webshop te koop!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here