H&M heeft vandaag haar nieuwe exclusieve designersamenwerking met Erdem bekend gemaakt. De modeketen zal dit jaar een collectie produceren met de in Londen gevestigde populaire designer Erdem, die geliefd is bij zowel celebrities als fashion addicts.

Inspiratie

Erdem heeft voor H&M niet alleen een damescollectie ontworpen, maar voor de eerste keer ooit ook een collectie voor mannen. Erdem laat zich voor zijn ontwerpen inspireren door historische referenties en persoonlijke verhalen.

Erdem X H&M

In de Erdem x H&M collectie komen de designthema’s van enkele van zijn beroemdste collecties samen. ‘Het is geweldig om samen te werken met H&M en een heel nieuwe dimensie te geven aan mijn werk, compleet met een herencollectie die ik nooit eerder heb gemaakt. Voor mij is fashion meer dan kleding alleen.’, aldus de ontwerper.

Samenwerking

‘Vanaf het moment dat we met Erdem spraken over de samenwerking, was ik geboeid door zijn visie. Voor Erdem x H&M heeft hij een betoverende wereld neergezet vol schoonheid, verfijning en rijke details. Dit zijn speciale items die je voor altijd wilt dragen.’, aldus Ann-Sofie Johansson, creatief adviseur van H&M.

Erdem x H&M is vanaf 2 november online verkrijgbaar en in geselecteerde winkels.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here