Motorhandschoenen

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Motorhandschoenen zijn erg belangrijk voor een motorrijder, ze moeten de juiste bescherming hebben en het houdt de handen lekker warm. In de koude winterperiode is het wel zo fijn om je handen extra warm te kunnen houden. Hiervoor zijn er de verwarmde motorhandschoenen. Deze motorhandschoenen hebben een goede bescherming, warmte elementen en een isolatielaag. Je wilt natuurlijk niet belemmerd worden door kou tijdens je motorrit. 

Motorhandschoenen

Tijdens het motorrijden wil je optimaal kunnen genieten van je rit zonder last te hebben van koude handen. Hiervoor zijn de verwarmde motorhandschoenen ideaal voor, ze geven namelijk een goede bescherming aan de handen. Op de rug van de hand word er gebruikt gemaakt van een carbon knokkelprotector. De grip van de handschoenen is ook erg belangrijk, bij de handpalm is de motorhandschoen voorzien van geitenleer, dit zorgt voor de ultieme grip tijdens het rijden. De motorhandschoenen hebben een wind en waterdichte laag, Bij regen zal je dus geen last hebben van natte handen. De handschoenen hoef je niet alleen in de winter te dragen met de laagste temperaturen. Doordat er drie verschillende warmtestanden op zitten kan je gemakkelijk in de herfst of, in de lente dagen met minder weer de handschoenen goed gebruiken als je het toch te koud vind.

De motorhandschoenen zijn voorzien van Dual Heating. Dit houdt in dat de handschoen de warmte elementen aan zowel de boven als de onderkant heeft zitten. Ook rondom de vingers word het verwarmd, hierdoor zullen je vingers/ handen goed warm blijven tijdens het rijden op de motor. De motorhandschoenen zijn Uniseks, Dit houdt in dat de handschoen door mannen en vrouwen gedragen kan worden. De motorhandschoenen zijn er van maat XS tot en met XXXL. Mocht je niet zeker weten welke maat je hebt dan is er bij Comfort-Producten een maattabel vinden. Doormiddel van je handen op te meten kom jij achter de juiste maat.  

Accu’s 

De motorhandschoenen werken op basis van accu’s. In de motorhandschoen zit een vakje verwerkt waar de aansluitkabel in zit en daarin kan je de accu opbergen, hierdoor blijven de handschoenen comfortabel. Er zijn verschillende accu’s verkrijgbaar, hoe sterker de accu hoe meer levensduur je hebt met de verwarmde motorhandschoenen. De motorhandschoenen hebben drie warmte standen, hoe warmer je de handschoenen zetten hoe sneller de accu leeg zal lopen, logischerwijs. Mocht de capaciteit tekort schieten is een extra accupack altijd mogelijk. Wanneer je eerste accu’s leeg zijn kan je ze met gemak omwisselen en doorgaan met het verwarmen van je handen. 

Conclusie

De motorhandschoenen met verwarmingselementen van Comfort-Producten zijn erg comfortabel wanneer je in de winter/herfst of lente dagen een ritje in de kou gaat maken. Dit kan simpelweg naar je werk zijn of je hebt in je vrije tijd zin om een ritje te maken. De motorhandschoenen geven een goede bescherming, hebben de juiste grip en houden je handen ook nog is goed warm. 

Share.

About Author

Leave A Reply