Ontstaan van Australian

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Dit merk is nog steeds razend populair. Het is opgericht in 1945 door Lina Anna Maria Gabrielli. Destijds is het begonnen onder de naam L’Alpina. De focus lag met name op de tennissport. Dit merk ging toen net als Fred Perry en Lacoste als tenniskleding over de toonbank en waren de drie grote merken binnen deze tak van sport. L’Alpina had als doel dat haar merk door de grote namen van de Australische tennisspelers gedragen zou worden. En met succes! Het succes werd echter zo groot dat ze besloot om de naam te veranderen naar Australian. Het Australian trainingspak was geboren.

Australian trainingspak

Naast de tennisclubs waar het Australian trainingspak veel te zien is, zijn de pakken ook in een andere wereld actief en bekend. De zogeheten ‘gabberscene’ draagt de comfortabele Australian met plezier en hebben het merk een extra boost gegeven. Nu wordt Australian in één adem genoemd met gabbers of Thunderdome. 

Unieke prints

Deze groep gabbers zijn fan van de trainingspakken door de unieke prints die op de Australian trainingspakken zijn verwerkt. Voor elke smaak is er wel een Australian trainingspak. Naast de originele designs zitten de trainingspakken ook erg comfortabel. Ideaal voor een festivalletje! Trek er een paar hippe Nikes onder aan en de gabber outfit is compleet. De Australian trainingspakken zijn er voor dames en heren verkrijgbaar. 

Aussie

Het merk is nog steeds populair. Een andere reden dat de gabbers graag naar een feest gaan in een Australian trainingspak is omdat het lekker zit en zweet absorberende stof heeft. Dit is natuurlijk ook een pluspunt voor als je uit je dak gaat op een feestje! Het Australian trainingspak werd al vrij snel omgedoopt tot een ‘Aussie’. Deze benaming is nog steeds een begrip in de hardcore-scene, iedereen weet wat een Aussie is! 

Share.

About Author

Leave A Reply