Op zoek naar een smartwatch? Samsung Gear S3!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Smartwatches zijn tegenwoordig dé gadget om te hebben. Het is in feite gewoon een smartphone die je om je pols kunt dragen, ideaal. Zo heb je altijd en overal toegang tot al je inkomende berichten en belletjes. Geen wonder dat ze zo populair zijn en dat je ze overal ziet. Een product dat zó populair is, wordt vaak ook door meerdere partijen aangeboden en gemaakt. Hierdoor zijn er zo ontzettend veel verschillende soorten smartwatches. Aan de ene kant lijken ze op elkaar en aan de andere kant zijn ze toch totaal verschillend. Welke moet je nou kiezen? Wij raden in ieder geval de Samsung Gear S3 aan. Benieuwd waarom? Dat leggen we je uit in deze blog.

Dichterbij een écht horloge kom je niet

In de basis hebben vrijwel alle smartwatches dezelfde functies. Zo hoeven we je niet te vertellen dat de Samsung Gear S3 jouw hartslag, snelheid en activiteitsduur kan meten tijdens het sporten. Of bijvoorbeeld dat je jouw telefoon kunt opnemen via de smartwatch. Wat de Samsung Gear S3 er voor ons uitspringt, is dat het de smartwatch die naar onze mening het dichtstbij een regulier horloge komt. Deze smartwatch is voorzien van een Always On Display met een 1,3 inch super AMOLED-display. Deze display is overigens naar je eigen wensen in te stellen met de verschillende ontwerpen voor het display. Zo bepaal jij hoe jouw ‘wijzerplaat’ eruit ziet. Daarnaast heeft de Samsung Gears S3 ook een roterende ring aan de zijkant, net als een regulier horloge! Hiermee kan je de smartwatch ook eenvoudig bedienen. Samsung laat nogmaals zien: de kracht zit in de eenvoud. Verder zijn er ook meer van de vertrouwde horloge-elementen te zien in de smartwatch. Denk hierbij aan het feit dat de kroon en het glas gedraaid kunnen worden, maar ook ingedrukt en aangeraakt voor het gemak. Deze smartwatch geeft je de totale onafhankelijkheid van je telefoon, terwijl het er precies uit ziet als een regulier horloge. Het geeft de optimale authenticiteit in ontwerp en functie.

Maak het je eigen

De Gear S3 is in verschillende uitvoeringen te krijgen. Zo heb je de Gear S3 Classic wat een minimalistische en chique horloge is. Ben je op zoek naar een horloge met wat meer body en een stoerdere uitstraling? Dan is de Gear S3 Frontier the way to go. Op deze manier kies jij de klok die bij je past. Verder kun je op een gemakkelijke manier het horloge bandje van het horloge verwisselen. Er zijn veel verschillende aanbieders van Samsung Gear S3 bandjes waardoor je snel hét bandje vindt dat perfect aansluit bij jouw stijl. Ga voor een stoeren stalen band of ga voor sportief en kies een sportbandje! Hoe dan ook, je kunt de smartwatch helemaal je eigen maken.

Share.

About Author

Leave A Reply