Originele cadeaus om te vragen voor Sinterklaas

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Nog heel even en dan zet de Goedheiligman weer voet op Nederlandse bodem. Dat betekent dus ook dat de feestdagen er weer in een rap tempo aan zullen komen. Daarbij volgt ook steevast de volgende vraag: ‘Wat wil jij hebben voor Sinterklaas?’ Een hele goede vraag, maar het wordt elk jaar lastiger om iets te vragen. Een Sinterklaas cadeautjes voor vrouwen lijkt makkelijk te zijn als je Google mag geloven. Het aanbod is ongelooflijk groot. Er zit echter ook veel prullaria bij. Liever kies je voor iets waar je ook daadwerkelijk iets aan hebt. Waar je gelukkig van wordt. Kan je wel wat inspiratie gebruiken? Dan volgen hier enkele originele cadeaus om te vragen voor Sinterklaas.

Nieuwe sieraden

Sieraden zijn natuurlijk altijd een fantastisch idee. Ben je tevens op zoek naar een cadeau voor je eigen moeder? Dan is het misschien leuk om dit met elkaar te combineren. Wat dacht je bijvoorbeeld van moeder-dochter sieraden? Allebei hetzelfde sieraad, maar dan nét met een andere twist? Zo maak je niet alleen je moeder dolgelukkig, maar je wordt er zelf ook blij van. Moeder-dochter sieraden vind je tegenwoordig in overvloed en in vrijwel alle prijsklassen. Je hebt ze van honderden euro’s, maar ook van enkele tientjes. Dit is geheel afhankelijk van de kwaliteit en materiaal dat je wenst.

Hexagons

Ben je al tijden op zoek naar manieren om een muur wat gezelliger te maken of je woning wat meer body te geven? Dan zijn foto’s natuurlijk bij uitstek enorm geschikt. Hexagons zijn tegenwoordig ongelooflijk populair. Dit zijn zeshoekige platen die zonder boren op de muren worden bevestigd. Ze zijn in allerlei soorten materialen verkrijgbaar. Leuk om op die manier je dierbaarste herinneringen en mooiste foto’s op te hangen.

Adventskalender

Sinterklaas betekent natuurlijk ook dat Kerstmis en het einde van het jaar weer rap nadert. Dat wordt dus aftellen geblazen! En hoe kun je dat nou beter doen dan met een fijne adventskalender? En nee, dat betekent niet dat je je de komende weken vol moet vreten aan de chocolaatjes. Er zijn tegenwoordig ook hele leuke adventskalenders met make-up of heerlijke verzorgingsproducten. Deze is niet alleen gevuld met heerlijke en leuke producten, maar ziet er ook nog eens heel mooi uit. Leuk idee om dit dus als Sinterklaascadeau te vragen.

Een groot gezamenlijk cadeau

Vieren jullie Sinterklaas met een grote groep? En heb je eigenlijk geen idee wat je voor elk budget moet vragen? Dan kun je ook overwegen om één groot cadeau aan de hele groep te vragen. Bijvoorbeeld omdat je een nieuwe kast in huis kunt gebruiken of iets anders groots nodig hebt waar je nu zelf het geld niet voor hebt. Het is toch zonde om allemaal kleine dingen te vragen die je toch niet gebruikt? Zeker als het geld ook voor iets kan worden gebruikt waar je wél veel aan hebt. Goed om dit eens in de groep te gooien. Misschien hebben de anderen binnen de groep hier ook wel oren naar.

Share.

About Author

Leave A Reply