Regenkleding kan wel hip zijn

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Regenkleding wordt niet door iedereen enthousiast ontvangen. Op middelbare scholen is regenkleding helemaal als ‘niet cool’ bestempeld. Liever een hele dag met natte kleren rondlopen dan het aantrekken van dat regenpak wat ouders vaak toch onder de snelbinders steken. Het probleem is echter vaak dat een regenpak, regenjas, regenbroek of regenponcho er vaak niet echt leuk uit ziet. Het is vaak vormloos en zeker in de zomer werkt de stof erg verstikkend, al ben je dan niet nat door de regen, dan wel door het zweten omdat de stof simpelweg niet ademt.

Hippe regenkleding

Wie echt op zoek is naar leuke regenkleding van goede kwaliteit kan terecht bij het merk Happy Rainy Days. Zij hebben een eigen webshop maar de kleding is ook via diverse andere winkels te koop. De regenkleding van Happy Rainy Days is hip en de collectie bestaat uit regenjassen, regencapes, regenbroeken, parka’s en trenchcoats. Wanneer je kijkt naar kwaliteit is deze regenkleding echt hoogstaand. De kleding zit fijn, houdt droog en zorgt daarnaast ook nog voor ventilatie. Het leukste aan de kleding is echter de pasvorm en de vrolijke kleuren die je normaal bij regenkleding niet gewend bent.

Altijd te dragen

De kleding van Happy Rainy Days is erg geschikt om mee te fietsen. Dit is natuurlijk ideaal in ons land, al regent het misschien minder dan je zou denken, de dreiging is er wel. De kleding van Happy Rainy Days is ook hartstikke goed te dragen wanneer het niet regent, juist omdat deze zo goed ademt.

Share.

About Author

Leave A Reply