Snel afslanken zonder chirurgische ingreep

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Heb jij klanten die snel willen afslanken maar geen chirurgische ingreep willen ondergaan? Dan hebben wij voor jou de ideale oplossing! Er zijn veel mensen onzeker over hun lichaam maar dit wilt niet perse zeggen dat zij hier een chirurgische ingreep voor over hebben. Ze zijn op zoek naar iets anders. DEN Esthetics heeft de oplossing voor jou. Lees in dit artikel wat jij als dermatoloog of schoonheidsspecialiste aan de onzekerheden van jouw kanten kan doen.

Investeer in een afslank machine

De oplossing voor onzekerheden die je klanten hebben over hun lichaam, is een GMP afslank machine. Een GMP afslank machine bestaat uit hoogwaardige technologie. Esthetische technologieën zijn steeds meer de trend aan het worden. Nu is het dus het ideale moment voor jou als schoonheidsspecialiste of dermatoloog om te investeren in een afslank machine zoals de GMP. Hierdoor geef je je klanten de mogelijkheid om snel af te slanken zonder chirurgische ingreep.

Wat voor afslank machines zijn er?

DEN Esthetics is een exclusieve verdeler in de Benelux van apparaten zoals het GMP afslank machine. In dit assortiment van het bedrijf zijn er twee types van de GMP afslank machine. Als eerste de GMP 414 Power+, dit is de krachtigste van DEN Esthetics en zelfs ook van heel de markt. Bied jij je klanten graag comfort en goede resultaten? Dan is deze ideaal. De GMP 414 Power+ heeft een verwarmde massage matras en een opening voor het gezicht van de klant om extra comfort te bieden. Daarnaast heeft het apparaat zelfs een tablet waar internetverbinding op is aangesloten zodat ze tijdens de behandeling worden vermaakt door bijvoorbeeld Netflix of Youtube.

Het tweede model in het assortiment van DEN Esthetics is de GMP 414 Verti Power+. Dit is een super leuk model uit het gamma. Het heeft een beweegbare sokkel en is eigenlijk perfect als aanvulling van een sportactiviteit. Daarnaast heeft de GMP 414 Verti Power+ een ergonomische rugleuning met een regelbare zitting om net die extra comfort te bieden aan je klanten. Heb je dus een kleinere praktijk? Dan is deze optie, de beste optie voor jou!

Koop je afslank machine bij DEN Esthetics

DEN Esthetics bestaat sinds 2019 en dit bedrijf komt van het merk DEN Medical. DEN Medical is in 2017 begonnen als verdeler van superieure RF-oplossingen. De bedrijven staan centraal voor expertise en kwaliteit met de juiste service. Ben je dus nog op zoek naar goede, esthetische apparaten? Neem dan zeker een kijkje op de website van DEN Esthetics.

Share.

About Author

Leave A Reply