Sporten of op de bank hangen? Doe het in stijl!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Wanneer je een fanatieke sporter bent, dan weet je hoe belangrijk het is dat je kleding fijn zit. Je kunt immers niet lekker sporten als je kleding knelt of juist te los zit. Je moet er goed in kunnen bewegen en je er fijn in voelen. Laagjes zijn vaak dé oplossing, maar de buitenste laag is in dit geval het meest belangrijk: een joggingpak. In een joggingpak voel je je direct sportief. Trek er goede sneakers onder aan en je schiet direct in de sportmodus!

Hang je liever op de bank? Ook dan is een joggingpak écht nodig. Eigenlijk om dezelfde redenen als hierboven, maar dan zonder het actief bewegen en het daadwerkelijk naar de sportschool gaan. Om op de bank te hangen heb je, behalve een fijn joggingpak, ook nog heerlijke warme sokken nodig.

Welk joggingpak past bij jou?

Als het gaat om een heren joggingpak zijn er meer varianten dan je misschien zou denken. Zo kun je kiezen voor een baggy broek en een trui met hoodie of voor een slimfit broek en een trui met een sjaalkraag. Ook een combinatie van een joggingbroek met een vest (een trui, maar dan met rits) is mogelijk. Er is dus op het gebied van modellen keuze genoeg.

En dan de kleur. Wil je graag opvallen in de sportschool? Dan kies je een joggingpak in een kleur als blauw of groen of juist een zwart of grijs joggingpak met een flinke accentkleur.

Gebruik je je joggingpak om lekker anoniem op de bank te hangen? Dan maakt het niet uit voor welke kleur je gaat, als jij je er maar goed bij voelt.

“Mag” je in een joggingpak de straat op?

Jij bepaalt natuurlijk lekker zelf wat mag en wat echt not done is. Maar over het algemeen draag je een joggingpak alleen op straat als je lekker gaat wandelen of onderweg gaat naar de sportschool. Maar er zijn uitzonderingen. Met een joggingpak voor heren van Italian Style kun je je overal vertonen. Oké, als je een corporate baan hebt, dan is dit pak misschien iets minder geschikt voor op de werkvloer, maar verder zijn deze joggingpakken zo mooi dat je ze gewoon kunt dragen, ook als je niet gaat sporten. Natuurlijk is het wel belangrijk om je outfit te stylen met de juiste schoenen. Nette, lederen, herenschoenen zijn natuurlijk geen goede combinatie met een mooi joggingpak. En draag je in huis graag badslippers, al dan niet met sokken erin, dan doe je écht even wat anders aan je voeten voor je de deur uit gaat.

Share.

About Author

Leave A Reply