Telefoonhoesjes voor de ware fashionista’s

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Als trotse eigenaar van een prachtige smartphone, wil je uiteraard wel dat deze lang mooi blijft. Het nadeel van een smartphone is dat je deze vaak zo goed moet beschermen, dat de uitstraling van je telefoon helemaal wegvalt in een saai en kleurloos hoesje. Maar is dat ook wel zo? Als fashionista wil je niets anders dan een statement maken met jou telefoon en dat is ook zeker mogelijk met de volgende telefoonhoesjes ideeën. Lees mee en laat je inspireren!

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een telefoonhoesje?

Allereerst is het belangrijk dat je weet waar je op moet letten bij de aanschaf van een telefoonhoesje. Misschien heb je allang een aantal leuke en modebewuste hoesjes gezien, maar blijken deze achteraf helemaal niet bij je telefoon te passen. Wat zonde! Dit kan je gemakkelijk voorkomen door altijd een hoesje te zoeken die aansluit bij je telefoon. De meeste hoesjes zijn speciaal gemaakt voor een bepaald type telefoon. Vraag dan ook specifiek om een iPhone 6 hoesje als je over deze telefoon beschikt, zo voorkom je nare verrassingen en kan je vervolgens met een gerust hart uit een breed scala van hoesjes kiezen.

Iphone 6 hoesje

Zakelijke look?

Bij het uitzoeken van het juiste telefoonhoesje is het belangrijk dat je bedenkt wat je wilt uitstralen. Een statement maken met een grappige- of trendy telefoon is natuurlijk geweldig, maar past dat bijvoorbeeld wel bij het beroep wat je uitoefent? Als bedrijfsmanager kan het je professionele uitstraling beïnvloeden als je jouw telefoonhoesje met grappige emoticons laat zien. Bedenk daarom altijd of een telefoonhoesje wel echt bij jouw persoonlijke situatie en smaak past. Bovendien kan een zakelijk hoekje ook enorm trendy zijn! Kan je niet kiezen? Ga dan voor twee verschillende hoesjes: eentje om te gebruiken naar het werk en de ander voor in het dagelijks leven.

Telefoonhoesjes met inspirerende quotes

Vol verwachting klopt je hart als je ‘iPhone 7 hoesje’ intikt en de zoekresultaten bekijkt. Je oog valt direct op de telefoonhoesjes met inspirerende quotes. Enkele jaren geleden was het opeens helemaal hot om overal inspirerende quotes te gebruiken. We kwamen ze in elke ruimte van het huis tegen en ook onze accessoires werden hierop afgesteld. Inmiddels is deze trend wel een beetje voorbij, maar zien we het nog steeds af en toe in lichte mate terugkeren. Klein toegepast kan het dan ook een grote indruk achterlaten. Met een telefoonhoesje met inspirerende quotes geef jij jezelf extra motivatie om de dag door te komen, daarnaast ziet het er ook nog eens heel gezellig uit. Let jij maar eens op de ogen die direct op je hoesje gericht zijn, nieuwsgierig over wat er misschien op staat.Iphone 7 hoes

Grappige telefoonhoesjes

Grappige telefoonhoesjes kunnen natuurlijk niet ontbreken in dit rijtje. We zien steeds vaker hoesjes met komische afbeeldingen, grappige teksten of een bijzonder kleurenpalet om jou en je omstanders even aan het lachen te maken. Bovendien heeft een grappig telefoonhoesje ook nog een ander groot voordeel: hij kan je op elk moment van de dag aan het lachen maken, zelfs als je er even helemaal doorheen

Share.

About Author

Leave A Reply