Tips voor een fashionable en origineel Vaderdagscadeau

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Hoewel het dit jaar waarschijnlijk een geheel andere Vaderdag wordt dan je jezelf had voorgesteld, wil je er natuurlijk wel alles aan doen om hem eens flink in het zonnetje te zetten. Of dit nu op 1,5 meter afstand moet gebeuren of zelfs kilometers bij hem vandaan, hem verwennen kan natuurlijk altijd. Maar wat geef je je vader die altijd beweert dat hij alles al heeft?

 Het vinden van een cadeau voor Vaderdag lijkt ieder jaar weer lastiger te worden. Je wil je natuurlijk wel van je meest originele kant laten zien. Bovendien is je vader nog enorm hip en kun je niet met een saai of minder fashionable cadeau aan komen. Vind je het lastig om deze Vaderdag nog iets te verzinnen? En kan je wel wat extra hulp gebruiken? Met deze cadeautips lukt het je zeker om hem eens flink te verrassen.

Pen graveren

Pennen graveren, hoort dat nog wel bij deze tijd? We horen het je bijna denken. Toch is het geschreven woord weer helemaal in. Juist in deze tijd, waarin contact met elkaar hebben nog nooit zo belangrijk is geweest, lijkt het geschreven woord weer helemaal terug te komen. Mensen sturen elkaar handgeschreven brieven, nemen de tijd om verhalen en ideeën op papier te zetten. Maken tijd om zich weer over te geven aan hun oude passie: schrijven en inspireren. Een mooie pen hoort daar natuurlijk ook zeker bij.

Is jouw vader iemand die dol is op lezen en schrijven? En spreekt hij soms met een klein beetje weemoed over de tijd waarin de digitale wereld nog niet zo’n belangrijke rol speelde? Dan is een gegraveerde pen altijd een goed idee. Laat deze personaliseren met een persoonlijke boodschap, anekdote of quote en bezorg hem de ultieme verrassing.

Nieuwe barbecue

Mannen en eten, deze twee dingen lijken onlosmakelijk met elkaar verbonden te zijn. Waar de meeste mannen snel verdwijnen als ze in de keuken worden losgelaten, kunnen ze meestal juist niet wachten als de barbecue weer uit de schuur gehaald wordt. Inmiddels breekt het barbecueseizoen echt aan en wordt het dus hoog tijd om opnieuw van heerlijke vlees- en visgerechten te genieten. En jouw vader kan dat waarschijnlijk bereiden als de beste. Help hem dit jaar een handje en geef hem een nieuwe barbecue cadeau. Een cadeau wat niet alleen voor jarenlang plezier garant staat, maar wat ook nog eens mogelijkheden biedt als jullie elkaar eindelijk weer (zonder 1,5 meter afstand) in de armen kunnen sluiten.

Met de gegraveerde Parker pennen van Pengraveren geef je hem ook nog eens een fijn hulpmiddel om zijn eigen recepten op te schrijven. Een mooie en originele toevoeging voor een al spectaculair cadeau!

Nieuwe kleding

Koopt jouw vader werkelijk nooit iets voor zichzelf? Geeft hij altijd zijn geld uit aan anderen en loopt hij daardoor al jaren in dezelfde outfits rond? Dan is het hoog tijd om hier verandering in te brengen. Shop (online) voor de mooiste nieuwe kledingstukken en zorg ervoor dat jouw vader zich weer even gezien mag voelen. Zo geef je niet alleen zijn zelfvertrouwen een flinke boost, maar kan hij voorlopig ook weer eventjes vooruit.

Vind je het moeilijk om voor je vader te shoppen? Geef hem dan een cadeaubon van zijn favoriete online winkel cadeau. Zo kan hij zelf inkopen doen en weet je zeker dat het cadeau in de smaak valt. Combineer deze cheque met een aantal kwalitatieve cross pennen en het wordt een Vaderdag om nooit te vergeten.

Share.

About Author

Leave A Reply