Tips Voor Gezonde Wimpers

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Lange, dikke en gezonde wimpers zien er prachtig uit en passen bij elk type vrouw. Met de volgende tips houd jij je wimpers in een goede conditie zodat je wimpers lang, er stralend eruit blijven zien en je mascara een beter resultaat geeft.

Tip 1. Verwijder Mascara

Verwijder je mascara elke avond. Reinig je wimpers goed. Kleine stukjes mascara kunnen er voor zorgen dat je wimpers kunnen afbreken of dat je ogen gaan irriteren.

Tip 2. Eyeliner Aanbrengen

Met aanbrengen van Eyeliner komt het vaak voor dat er een randje op je wimpers zit. Dit is niet prettig voor je wimpers om goed te kunnen groeien. Breng eyeliner altijd net boven de rij wimpers aan en niet er op.

Tip 3. Ogen Wrijven

Wrijf niet te hard over je wimpers heen als je bijvoorbeeld uit een diepe slaap komt. Hierdoor kunnen wimpers door uitvallen. Reinig je ogen als eerste je ogen met lauw water zodat de slaap uit je ooghoeken en van wimpers is verdwenen.

Tip 4. Nieuwe Mascara Kopen

Koop om de drie maanden een nieuwe mascara. Mascara gaat ongeveer drie maanden mee. Daarna droogt de mascara beetje bij beetje op. Hierdoor ontstaan er brokkeltjes en worden je wimpers viezig van.

Tip 5. Gezond Eten

Gezond eten is belangrijk voor je hele lichaam maar ook voor een gezonde haargroei en dus wimpers. Eet vooral voeding die rijk is aan aminozuur. Dit zit vooral in zuivel. Maar gebruik het uiteraard met mate.

Tip 6. Dunne Wimpers

Als je dunne wimpers hebt is het aan te raden om castorolie/wonderolie op je wimpers aan te brengen. Ook Vitamine E of Vitamine A olie kan zorgen voor meer gezonde wimpers. Met de olie krijgen de wimpers de kans om goed te groeien.

Tip 7. Waterproof Mascara

Als je het niet nodig is om waterproof mascara te dragen. Bijvoorbeeld als je niet lang door de regen hoeft te fietsen of gaat zwemmen is het aan te raden om een gewone mascara te dragen. De reden is dat waterproof mascara moeilijker te verwijderen is dan normale mascara. Met grondig reinigen kunnen er

Share.

About Author

Leave A Reply