Tips voor hem: de do’s en don’ts bij het kopen van lingerie!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Op zoek naar een geweldig cadeau voor je vriendin of vrouw? Dan is lingerie altijd een prima keuze. Bovendien is het ook nog eens een cadeau waar jullie allebei veel plezier aan zullen beleven. Je vriendin voelt zich zelfverzekerd in haar nieuwe setje lingerie en jij geniet stiekem van het uitzicht. Ondank dat het een prima cadeau is, blijkt het in de praktijk toch vaak best lastig te zijn om het juiste setje aan te schaffen. Lingerie setje bestellen voor je partner? Wij zetten de do’s en don’ts voor je op een rijtje!

Kies voor hoge kwaliteit

Als je je voor de eerste keer in de wereld van lingerie begeeft, zal je in eerste instantie wellicht schrikken van de prijskaartjes. De prijs voor een mooie set loopt al snel op tot boven de € 50,- en rond dat bedrag kan de kwaliteit nog twijfelachtig zijn. Koop daarom nooit een setje lingerie als je de kosten zo laag mogelijk wilt houden, want de kans is groot dat je partner hier (en jij dus ook) slechts een korte tijd plezier van heeft. Kies liever direct voor het goede werk, zodat je zeker weet dat jouw cadeau jarenlang mee kan.

Lingerie setje bestellen

De juiste maat

Bij het kopen van nieuwe lingerie is het met name van belang dat de juiste maat kiest. Een te klein of te groot setje staat allebei niet mooi en kan bovendien het zelfvertrouwen van je vriendin of vrouw beschadigen. Stel je eens voor, je geeft een setje lingerie die veel te groot is. Zij kan dan gaan geloven dat jij haar veel dikker inschat dan ze werkelijk is. Hetzelfde geldt wanneer je een te klein setje koopt. Wellicht voelt ze zich dan te onzeker om te vertellen dat ze hier niet in past.

Op de gok kopen is dan ook een groot risico. Probeer daarom nooit aan de hand van je eigen inzichten de maat te bepalen. Neem het zekere voor het onzekere en doorzoek haar ondergoed la eens. Grote kans dat je zo eenvoudig kunt zien welke maat lingerie zij nodig heeft. Zo weet je zeker dat het gaat passen en loopt haar zelfvertrouwen ook geen deuk op.

Dit moet je zeker niet doen

Lingerie kopen als cadeau voor je vriendin of vrouw is een goed idee. Er zijn echter wel een aantal manieren waarop je de plank volledig mis kunt slaan en je cadeautje waarschijnlijk veel minder goed in de smaak zal vallen.

Koop bijvoorbeeld nooit lingerie omdat jij dit heel sexy vindt, maar wat voor je vriendin eigenlijk er heel fout uitziet en zelfs een beetje goedkoop aan zal doen. Hier zal ze echt niet gelukkig van worden. Natuurlijk mag mooie lingerie best wel een beetje sexy zijn, maar kies niet voor een niemendalletje waarbij niets aan de verbeelding wordt overgelaten. Dit is misschien leuk in de slaapkamer, maar buiten de slaapkamer heeft je vrouw hier natuurlijk helemaal niets aan. Zorg er dus voor dat je zeker weet wat zij mooi zal vinden, zodat je zeker weet dat je dadelijk over het juiste cadeau beschikt.

 

Share.

About Author

Leave A Reply